6 Mart Pazartesi Reyting Sonuçları! Survivor 2017 mi, İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı Birinci Oldu?

MEDYA - 2017-03-06 22:55:30

6 Mart Pazartesi Reyting Sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. 6 Mart Pazartesi günü yine televizyonlarda kıyasıya bir mücadele vardı. Bu akşam bütün kanallarda en iddialı yapımlar yer aldı. Tv 8 ekranlarında reytinglere ambargo koyan Survivor 2017 6 Mart ödül oyunu ile yer alırken, Show Tv’de ise İçerde dizisi vardı. Star Paramparça ile reyting mücadelesine ortak olurken, ATV’nin de iddialı dizisi Kırgın Çiçekler birinci olabilmek için yarıştı.

Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı 6 Mart Pazartesi Reyting Sonuçlarında kim birinci oldu? Reyting sonuçları açıklandı mı? Milyonlarca televizyon izleyicisi 6 Mart Pazartesi Reyting Sonuçlarını merak içinde bekliyor. Peki 6 Mart Pazartesi Reyting Sonuçları ne zaman açıklanacak?

SURVİVOR 2017 6 MART ÖDÜL OYUNU

Survivor 2016 6 Mart oyunu oynandı. Bu akşam Survivor 2017 ödül oyununda, kuru fasülye, pilav, cacık ve turşu ödülü vardı. Bu ödülü duyan yarışmacılar, adeta parkurun tozunu attırdı. Büyük mücadelenin sonunda kazanan takım ünlüler oldu. Ünlüler takımından Fatih, Bil Bakalım oyununu kazandığı için bu akşam kazanılan ödülden iki katı faydalandı.

İÇERDE 6 MART SON BÖLÜM

Survivor 2017’nin reytinglerde tek geçemediği Dizi olan İçerde 6 Mart bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. İçerde son bölümde yine heyecan ve aksiyon vardı. Sarp ve Mert’in iki kardeş olduklarından habersiz geçen hayatları merak içinde takip edilmeye devam ediliyor.

6 MART PAZARTESİ REYTİNGLERDE KİM BİRİNCİ OLDU

 

6 Mart Pazartesi Reyting Sonuçlarında birinci olan yapımın Survivor 2017 ya da İçerde olması bekleniyor. Bugüne kadar iki yapımı geçebilen olmadı. 

Günün Diğer Haberleri