Şimdi yüksek uç Kartal

Temsilcimiz Beşiktaş, Arsenal ile Şampiyonlar Ligi rövanş maçında karşı karşıya gelecek. Büyük maç için nefesler tutuldu, artık sayılı dakikalar kaldı. Beşiktaş Arsenal maçı saat 21.45'te başlayacak.

SPOR - 2014-08-27 21:00:19

Temsilmiz Beşiktaş ile İngiliz temsilcisi Arsenal, sayılı dakilar sonra Şampiyonlar Ligi Play-off eleme turu rövanş maçı için İngiltere’de karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile Arsenal Türkiye’de ilk tur maçı için karşılaşmış, taraflar eşitliği bozamayınca maç 0-0 sona ermişti. 

 

HAKEM PORTEKİZLİ

Arsenal - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek. Garcıa'nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Mıranda ve Paulo Alexandre Santos Soares yapacak. Antonio Manuel Albino Godınho dördüncü hakem olacak.

 

BEŞİKTAŞ TAKIMINDA MORALLER YERİNDE

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile 27 Ağustos Çarşamba günü Londra'da oynayacağı play-off eleme turu rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü. Tedavisine devam edilen Necip Uysal ile sağ kalçasında ağrısı olan Mustafa Pektemek'in antrenmana katılmadığı belirtildi. Uğur Boral, Ersan Gülüm ve Atiba Hutchinson'ın ise takımla çalıştığı bildirildi.

 

"Devler Ligi"nde yarın ve 27 Ağustos'ta 10 maç yapılacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off eleme turu ilk maçlarında alınan sonuçlar ve rövanş mücadeleleri:

21.45 Arsenal (İngiltere) - Beşiktaş (Türkiye) (0-0)

21.45 Ludogorets (Bulgaristan) - Steaua Bükreş (Romanya) (0-1)

21.45 Malmö (İsveç) - Salzburg (Avusturya) (1-2)

21.45 Athletic Bilbao (İspanya) - Napoli (İtalya) (1-1)

21.45 Bayer Leverkusen (Almanya) - Kopenhag (Danimarka) (3-2)

Günün Diğer Haberleri