Şenol Güneş iddialı konuştu

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Güneş, hedeflerinin Avrupa’ya gitmek için ilk 5 içerisine girmek olduğunu söyledi.

SPOR - 2014-08-27 15:26:28

Düzenlediği basın toplantısında yeni sezon hazırlıkların tam gaz devam ettiğini ifade eden Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, iki ay aralıksız olarak çalıştıklarını, bu seneki hedeflerinin ilk 5 takım içerisinde yer almak olduğunu söyledi.

 

Taraftarın beğenisini kazanacak bir takım oluşturmak için çaba sarf ettiklerini belirten Güneş, “Oldukça mesafe aldığımızı düşünüyorum. Henüz ideal 11'i oluşturduğumuzu söyleyemeyiz. Ama oyun anlamında çok mesafe aldık. En acil olarak düşündüğümüz, henüz sonuçlanmamış olan forvete bir oyuncu almalıyız. Bu hafta içinde kesinlikle olacağını bekliyoruz” dedi.

 

Yeni sezonda önemli bir başarıya imza atmak istediklerini, bunu başarabilecek bir kadroya ve güce sahip olduklarının altını çizerek, “Yeni sezonda Avrupa’ya gitme hedefimiz var bunun için ilk 5 takım arasına girmeliyiz. Transferle ilgili isim söylemek istemiyorum ama yabancı olarak 4-5 oyuncuyla görüşme var. Gelebilecek oyuncunun buraya geldiği halde gelmediği bir transfer yaşadık. Son ana kadar olabilecek oyuncu olmayabiliyor. Umut ayrılmak istemediğini söylemişti ama Galatasaray'da oynamıyor. Umut'u bırakma durumu varsa almak isteriz. Ama ekonomik anlamda da yüksek bir oyuncu. Bunun üzerinde bir yoğunluk yok."

 

Yeni sezonunun olaysız bir şekilde geçmesi ve keyifli bir futbolun ortaya çıkması için taraftarlara çağrıda bulunan Güneş, “Umarım tribünlerin dolduğu, her maçı kazanma anlayışıyla sahaya çıktığımız bir lig yaşarız. Hiç kimsenin burnu kanamadan, taraftarların keyif aldığı, bizim de oynadığımız oyunun rakiplerin de saygı duyacağı bir futbol olur. Hepimize yeni sezon hayırlı olsun” diye konuştu.


Günün Diğer Haberleri