Kütahya'da Kayıp Olarak Aranan Kadının Cesedi Ağaca Asılı Bulundu

Kütahya’da 51 yaşındaki Cemile Tunalı, 6 Mart gününden bu yana kayıp olarak aranıyordu. Kayıp kadının cesedi, bir mesire alanında ağaca asılı şekilde bulundu.

GÜNCEL - 2017-03-13 00:55:17

Kütahya’da 51 yaşındaki Cemile Tunalı, 6 Mart gününden bu yana kayıp olarak aranıyordu. Kayıp kadının cesedi, bir mesire alanında ağaca asılı şekilde bulundu.

Kütahya’da 51 yaşında evli ve 3 çocuk annesi olan Cemile Tunalı, Kütahya’nın 75’inci Yıl Mahallesi’nde bulunan evlerinden 6 Mart günü ’Kuran kursuna gidiyorum’ diyerek çıkmış, bir daha da geri dönmemişti. Yakınları kadının eve dönmemesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Kayıp olarak aranan kadının evine 10 kilometre uzaklıkta bir mesire alanında ağaca asılı halde cesedi bulundu.

MESİRE ALANINDA TÜLBENTLE KENDİSİNİ ASMIŞ

6 Mart günü evinden ’Kuran kursuna gidiyorum’ diyerek çıkan 51 yaşındaki Cemile Tunalı, eve dönmeyince, yakınları durumu Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri kayıp kadını bulmak için çevredeki ev ve işyerlerinin güvenlik kamaralarını incelemeye aldı. Görüntülerde kayıp kadının Çamlıca mesire yeri yakınlarına giden bir belediye otobüsüne bindiği tespit edildi. Polis ekiplerinin yaptıkları inceleme sonucunda dün akşam saatlerinde kent merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Çamlıca mesire yerinde kayıp kadının cesedi bulundu. Polis ekipleri tülbentle ağaca asılı şekilde buldukları Cemile Tunalı’nın intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Cemile Tunalı’nın cesedine yapılacak otopsinin ardından kesin ölüm nedeni belli olacak. Polisin olay hakkında başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

 

Günün Diğer Haberleri