Ünlü oyuncu sevenlerini üzdü

Birçok dizide ve sinema filminde rol alan sanatçı Kuzey Vargın, yüksek tansiyon nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yoğun bakım servisine alındı.

MAGAZİN - 2014-08-27 22:27:58

Ünlü oyuncu Kuzey Vargın, Marmaris’te yüksek tansiyon tedavisi gördüğü hastanenin yoğum bakım servisine alındı. Ünlü sanatçının durumu hakkında bilgi veren Marmaris Hastanesi Başhekimi Ünsal Aybek, yaklaşık bir hafta önce yüksek tansiyona bağlı yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastanelerine başvuran 74 yaşındaki ünlü sanatçının sağlık durumunu yakından takip ettiklerini dile getirdi.

 

BEYİN FONKSİYONLARI BOZUK

Vargın'ın genel durumunun, geldiği güne göre daha iyi olduğunu ifade eden Aybek, "Fakat yoğun bakım şartlarında tutuyoruz. Kalp yetmezliği, yüksek tansiyon gibi bazı rahatsızlıkları bulunuyor. Biraz beyin fonksiyonlarında problem var" dedi.

 

"HER ŞEY STABİL"

Doktor Aybek, Vargın'ın bir iki gün içinde kendisini toparlamasını beklediklerini, ünlü oyuncuyu normal servise alacaklarını söyledi. Gazetecilerin, "Vargın'ın hayati tehlikesi var mı " sorusuna ise Aybek, "Şu anda her şey stabil" diye cevapladı. Vargın, mayıs ayında Marmaris'e yerleşmişti.

 

VARGIN KİMDİR?

 

Kuzey Vargın, Yeşilçam'da 1960'lı yıllarda jön olarak başladığı kariyerini ilerleyen dönemde ağırlıklı olarak kötü adamların oluşturduğu karakter rolleri ile sürdürdü. Kariyerinin ilk döneminde 1965 yapımı Yasak Sokaklar, Çılgın Gençlik, Ağlayan Kadın gibi filmlerde rol aldı. Sert bir yüz ifadesine sahiptir, bunun sayesinde karakter oyuncusu oldu. En son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde "Âdil Eşrefoğlu" karakteri ile İhtiyarlar Heyeti Başkanı rolünü başarı ile yerine getirmişti. 

Günün Diğer Haberleri