Sarıyer'de Eski Koca Dehşeti! Bir Kadın Eski Kocası Tarafından Öldürüldü!

İstanbul Sarıyer Bahçeköy’de bir kadın eski kocası tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Sokak ortasında eski eşini vuran adam ise kaçmaya çalışırken vatandaşlar tarafından yakalandı. Polis yakalanan eski kocayı gözaltına aldı.

GÜNCEL - 2017-03-15 20:43:24

İstanbul Sarıyer Bahçeköy’de bir kadın eski kocası tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Sokak ortasında eski eşini vuran adam ise kaçmaya çalışırken vatandaşlar tarafından yakalandı. Polis yakalanan eski kocayı gözaltına aldı.

İstanbul’da kadın cinayetlerine bir yenisi de Sarıyer’de eklendi. Sarıyer Bahçeköy’de bir kadın, eski kocası tarafından sokak ortasında vurularak öldürüldü. Olaydan sonra kaçmaya çalışan eski koca, vatandaşlar tarafından yakalandı. 

PAZARDAN EVİNE DÖNÜYORDU

Bugün saat 16.30 sularında Bahçeköy Merkez Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, iki çocuk annesi Türkan Tankut pazardan evine döndüğü sırada eski eşi tarafından saldırıya uğradı. Eski koca pompalı tüfekle kadına ateş açtı. Tankut, silahtan ateşlenen 3 mermi sonucunda olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşlar öfkeli kocaya müdahale etmek istedi. Ancak saldırgan bu defa da silahını onlara doğrulttu. Daha sonra aracına binen eski koca, olay yerinden kaçtı. Ancak vatandaşlar da onu araçla takip etti. Park halinde iki araca çarpan eski koca durmak zorunda kaldı. 

VATANDAŞLAR ESKİ KOCAYI YAKALADI

Saldırganı durduran vatandaşlar, hemen polis ekiplerine haber verdi ve saldırganı araçtan indirdi. Tankut için çağrılan sağlık ekipleri de olay yerine geldiklerinde kadının öldüğünü belirledi. Polis eski kocayı gözaltına alırken, olayın meydana geldiği cadde araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Tankut’un oğlu ise uzun süre olay yerinde gözyaşı döktü. 

GÖRGÜ TANIKLARI O ANLARI ANLATTI

Olaya tanık olan mahalle sakinleri ise saldırganın olaydan sonra kaçtığını ancak mahalle sakinleri tarafından silahla birlikte yakalandığını söyledi. Geldiklerinde kadının yerde yattığını gördüklerini söyleyen görgü tanıkları, kadının çenesinin altından vurulduğunu ve yüzünün de parçalandığını söyledi. Mahallede yaşayanlar kadının kocasından 7 – 8 ay kadar önce boşandığını adamın kadını sürekli tehdit ederek para istediğini iddia etti. 

Günün Diğer Haberleri