Gül'den Davutoğlu'na tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek AK Parti Genel Başkanlığı'na seçilen Ahmet Davutoğlu'nu kutladı. Öte yandan Davutoğlu, Konya'da özel bir televizyon kanalında seçimi değerlendirdi.

SİYASET - 2014-08-28 10:15:47

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti Genel Başkanlığı'na seçilen Ahmet Davutoğlu'nu telefonla arayarak yeni görevinden dolayı kutladı ve başarılar diledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek ise  TRT'ye yaptığı özel açıklama ile Davutoğlu'nu kutladı.

Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Ahmet Davutoğlu'nu kutlayarak, Davutoğlu'nun heyecanla ve şevkle ülkeye hizmet edeceğini vurguladı. Çiçek ayrıca, Davutoğlu'na iyi hizmetler yapmasını temenni ederek, "hayırlı uğurlu olsun" dileklerinde bulundu. Davutoğlu kutlayan diğer bir isim de Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Masum Türker oldu. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu ise kutlama mesajında, yeni hükumetin, iş gücü piyasasındaki yapısal sorunların çözülmesine yönelik yaklaşımının ilgi ve dikkatle izleneceğini belirtti.

 

DAVUTOĞLU, KONYA'DA SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

Öte yandan, AK Parti’nin 1'nci Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkan seçilen Dışişleri Bakanı ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, kongre sonrasında Konya'ya gitti. Davutoğlu, katıldığı özel bir televizyon kanalında genel başkanlık seçimini değerlendirdi.

AK Parti’nin 1'nci Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkan seçilen Dışişleri Bakanı ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, kongre sonrasında Konya'da özel bir televizyon kanalına konuk oldu. Genel başkanlık seçimlerini değerlendiren Davutoğlu, ilk defa iktidardaki bir partide, genel başkanlık değişiminin saygı içinde gerçekleştiğini ifade etti.

Davutoğlu, Erdoğan'a teşekkür ederek, "İlk defa iktidardaki bir partide genel başkanlık değişimi suhuletle, saygıyla, coşkuyla ve istişareyle gerçekleşti. Bu son 1 buçuk yıldır Türkiye'de bir kaos ortamı oluşturmak isteyenlere partimizin verdiği çok ciddi bir derstir" şeklinde konuştu.

 

Günün Diğer Haberleri