Çanakkale'nin Ayvacık İlçesinde 4.3 Şiddetinde Deprem! Türkiye'de Son Depremler!

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi son dakika deprem haberleri geldi. Ayvacık beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Bugün saat 10.00 sularında meydana gelen deprem Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinden yapılan açıklamaya göre 4.3 şiddetinde oldu.

GÜNCEL - 2017-03-20 11:02:52

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi son dakika deprem haberleri geldi. Ayvacık beşik gibi sallanmaya devam ediyor.  Bugün saat 10.00 sularında meydana gelen deprem Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinden yapılan açıklamaya göre 4.3 şiddetinde oldu. 

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen deprem korkuttu. Bu sabah saat 10.00 sularında meydana gelen depremin şiddeti Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi tarafından 4.3 olarak açıklandı. Yerin 5,6 kilometre derinlikte meydana gelen depremden önce sabah erken saatlerde 3,2 ve 3,5 arasında değişen şiddette 11 ayrı depremin daha meydana geldiği belirtildi. Şubat ayından bu yana Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde depremler yaşanmaya devam ediyor. Son 36 saatte ilçe ve çevresinde meydana gelen depremlerin sayısı 30’dan fazla oldu. Ayvacık halkı depremler nedeniyle büyük panik yaşıyor. 

 

Günün Diğer Haberleri