İstanbul'da Şaka Gibi Olay! Bonzaiyi Kekik Sanıp Mangala Koydu 1 Kişi Öldü!

İstanbul’da yaşayan Aysel K adlı kadın, mangal sırasında kekik sanarak açtığı için bonzai dolu poşeti mangal için hazırladığı etlere karıştırdı. Eti kekik diye bonzai ile terbiye eden kadın, etleri pişmesi için mangala verdi.

GÜNCEL - 2017-03-22 11:47:40

İstanbul’da yaşayan Aysel K adlı kadın, mangal sırasında kekik sanarak açtığı için bonzai dolu poşeti mangal için hazırladığı etlere karıştırdı. Eti kekik diye bonzai ile terbiye eden kadın, etleri pişmesi için mangala verdi.

Ev sahibinin bahçesinde bonzai dolu poşeti bulan kadın bunu dağ kekiği zannetti. Mangalda pişirilen ete karıştırılan bonzaiden 9 kişi zehirlendi. Olayda ev sahibinin eniştesi hayatını kaybetti. 

BİR POŞET BONZAİYİ DAĞ KEKİĞİ ZANNETTİ
Korkunç olay İstanbul Üsküdar’da meydana geldi. Aysel K. adlı ev hanımı, evlerinin bahçesinde bir poşet buldu. Poşetin içindekini kekik sanan kadın, mangalda pişen etlere karıştırdı. Fakat poşetteki bonzaiydi ve etleri yiyen 9 kişi zehirlendi. Enişte ise bonzai nedeniyle zehirlenerek hayatını kaybetti. Mangal için hazırlık yaparken bahçede çalı çırpı toplayan Aysel K’nın poşeti bu sırada bulduğu öğrenildi. Sadece Aysel K ve Yeliz D isimli kadınlar mangal etlerinden yemedi. 

KISA SÜREDE GARİP DAVRANMAYA BAŞLADILAR
Etten yiyen herkesin kısa süre içerisinde garip şekilde davranmaya ve boş boş bakmaya başladığı öğrenilirken, eşinin başının döndüğünü söylemesi üzerine Yeliz D.’nin onu hava almak için dışarıya çıkarttığı ve döndüğünde ise herkesin anlamsız hareketler  yapmaya başladığını ve sabit durmakta zorlandığını fark ettiği öğrenildi. Olay yerine hemen ambulans çağıran Yeliz D’nin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, Aysel K., Cuma K., Sare S., Erhan D., Bayram A., Hatice A., Serdar A., Nevzat A., Aysel A., Gürhan D.'yi hastaneye kaldırdı. 

55 YAŞINDAKİ ENİŞTE HAYATINI KAYBETTİ
Hastanede yapılan kontrollerde mangal eti yiyen herkesin uyuşturucu madde nedeniyle zehirlendiği belirlendi. 55 yaşında olduğu öğrenilen Bayram D, hayatını kaybetti. Aysel K verdiği ifadede herkesin bayılmasının ardından olayı anladığını kekik sandığı şey yüzünden bu duruma geldiklerini fark ederek bütün kavanozu attığını daha sonra kendisinin de fenalaştığını söyledi. Evin bahçesine poşeti atan kişinin yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı. 

 

Günün Diğer Haberleri