Trabzonspor’da hedef tur atlamak

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi’nde Rusya’nın Rostov takımıyla yapacakları maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

SPOR - 2014-08-28 14:12:17

UEFA Avrupa Ligi’nde Rusya’nın Rostov ile Türkiye’de oynanan ve Trabzonspor’un 2-0 kazandığı maçın rövanşını oynayacak. Zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, "Onlar tüm riskleri alacaklar. Bu yüzden biz de defansif olarak tüm önlemleri alıp, hücumda pozisyon bulmaya çalışacağız" diye konuştu.

 

Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Rusya'nın Rostov takımıyla deplasmanda yapacakları maç öncesi, karşılaşmanın oynanacağı Olimp 2 Stadyumu'nda basın toplantısı yaptı. Sakat oyuncuların durumuyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan tecrübeli teknik adam, Constant'ın gribal enfeksiyon, Bosingwa'nın ise son antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle maçta görev alamayacağını aktardı. Halilhodzic, Trabzon’daki maçta sakatlanan Mustafa Yumlu'nun durumunun ise iyi olduğunu dile getirdi.

 

Boşnak teknik direktör, sakatlık sorununu aşmaları gerektiğini ifade ederek,  ''Bu yüzden sahada ideal onbirim olmayabilir. Ama ilk maçtaki avantajımızı korumaya yetecek kalitede oyuncularım var" değerlendirmesinde bulundu. Rostov'un kaybedeceği hiçbir şeyin olmadığını ve karşılaşmada tüm riskleri alacağını belirten Halilhodzic, Rusya temsilcisinin lige kendilerinden önce başlamasını dezavantaj olarak değerlendirerek, "Tüm riskleri alacaklar. Bu yüzden biz de defansif olarak tüm önlemleri alıp, hücumda pozisyon bulmaya çalışacağız" diye konuştu.

 

Tam anlamıyla hazır olmadıklarını, eleme turunu geçmeleri halinde sezona güzel bir motivasyonla başlayacaklarını ifade eden Carl Medjani, şunları söyledi: "Trabzon'a galibiyetle dönmemiz durumunda karşımıza çok zorlu rakipler çıkacak. Takımımızın daha da oturmasını ve birbirini tanımasını gerektirecek maçlar oynayacağız. Ancak buradan istediğimiz sonuçla döneceğimizi düşünüyorum."


Günün Diğer Haberleri