Kanlı bıçaklı miras kavgası

Miras kavgası amca çocuklarını kanlı bıçaklı etti. Aziz. D. pompalı tüfekle amcasının oğlu Mürsel D.’yi vurarak öldürdü. Mürsel D.’nin çocukları da çıkan kurşunlardan yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

YEREL - 2014-08-28 14:50:08

Aralarında miras nedeniyle husumet olan amca çocukları Aziz D. ve Mürsel D.,  Kaledibi Mahallesi Narman yol kavşağında karşılaştıktan bir süre sonra tartışmaya başladı. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Mürsel D. olay yerinde hayatını kaybederken çocukları da yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

 

Yaklaşık 3 yıldır aralarında husumet olan amca çocukları tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Aziz D, pompalı tüfekle Mürsel D. ile oğulları Fatih (22) ve Furkan D'ye (16) ateş etti. Mürsel D, olay yerinde hayatını kaybetti. Fatih D. başından ve göğsünden, Furkan D. ise elinden hafif yaralandı.

 

Daha sonra da kendisine ateş eden Aziz D. yoldan geçen bir otomobilin önüne atlayarak ağır yaralandı. Olay yerinde yaralanan Fatih D. ise Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Fatih D.’nin durumu ciddiyetini koruyor.

 

Hayatını kaybeden Mürsel D'nin cenazesi de Tortum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar ise Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi ediliyor.

Günün Diğer Haberleri