Sevgilisini Rahatsız Ettiğini İddia Ederek Kafa Attığı Adam Ölünce Tutuklandı!

Adana'da birlikte yaşadığı sevgilisi 46 yaşındaki Zübeyde Özer'i rahatsız ettiği iddiası ile Çetin Karaboğan'ı darp eden ve kafa atan 50 yaşındaki Behzat Gören tutuklandı. Çetin Karaboğan, olaydan 3 gün sonra ölü bulunmuştu.

GÜNCEL - 2017-04-08 00:19:13

Adana’nın Seyhan ilçesinde 49 yaşındaki Çetin Kurtboğan evinde ölü bulundu. Çetin Kurtboğan’ın 3 yıl önce bir kadınla nikahsız birliktelik yaşadığı ve daha sonra ayrıldığı, ölmeden 3 gün önce de bu kadın ve sevgilisi tarafından dövüldüğü iddia edildi. Darp edilen Çetin Kurtboğan’ın hastanede ayakta tedavi edildikten 3 gün sonra evinde ölü bulunduğu öğrenildi. 

Adana’nın Merkez Seyhan İlçesi'nin Gülpınar Mahallesi'nde 3 yıl önce nikahsız birliktelik yaşadığı 46 yaşındaki Zübeyde Özer’den ayrılan Çetin Kurtboğan dün sabah saatlerinde evinde ölü bulundu. Zübeyde Özer’in daha sonra Behzat Gören ile birlikte yaşamaya başladığı ve 3 gün önce yeni sevgilisi ile birlikte Çetin Kurtboğan’ı darp ettikleri öğrenildi. Yaralanan Kurtboğan’ın Ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayakta tedavi edildiği ve ardından taburcu edildiği öğrenilirken, dün sabah saatlerinde ölü bulundu. 

YAKINLARI ŞİKAYETÇİ OLDU
Dün sabah saatlerinde Kurtboğan’dan haber alamayan yakınları kontrol etmek için eve geldiklerinde odasında hareketsiz yatarken buldu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Ancak, sağlık ekipleri Kurtboğan'ın öldüğünü belirledi. Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Kurtboğan’ın yakınları iki gün önce kendisini darp ettiğini iddia ettikleri Behzat Gören ile Zübeyde Özer'den şikayetçi oldu.

KAVGA UYUŞTURUCU YÜZÜNDEN Mİ ÇIKTI?
Zübeyde Özer ve sevgilisi Çetin Cinayet Bürosu ekiplerince gözaltına alındı. İfadelerinde Kurtboğan'ın elinde bıçakla evlerini bastığını söyleyen Özer, Çetin ve Behzat arasında uyuşturucu yüzünden kavga çıktığını ve Behzat’ın Çetin’i dövdüğünü kendisinin bir şey yapmadığını iddia etti. Emniyette işlemleri tamamlanan Zübeyde Özer ile Behzat Gören adliyeye sevk edildi. 

Günün Diğer Haberleri