Manisa'da Bıçaklı Dehşet! Bıçakla Saldırdı, 2 Kişiyi Öldürdü 2 Kişiyi Yaraladı!

Manisa’nın Salihli ilçesinde çıkan kavgada bıçaklar çekildi. Bıçaklı saldırgan, 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaraladıktan sonra polise teslim oldu.

GÜNCEL - 2017-04-08 00:28:48

Manisa’nın Salihli ilçesinde çıkan kavgada bıçaklar çekildi. Bıçaklı saldırgan, 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaraladıktan sonra polise teslim oldu. 

Manisa’nın Salihli ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada kan döküldü. Kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Saldırgan daha sonra polise giderek teslim oldu. 

2 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ, 2 KİŞİYİ YARALADI, TESLİM OLDU!
Bu sabah saat 06.00 sularında Salihli ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Tren İstasyonu Mevkisi'nde yaşanan olayda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada B.Ç. adlı şahıs, 44 yaşındaki Mesut Köklüce, 26 yaşındaki Gamze Kızılateş, 48 yaşındaki Salih Kaplan ve 40 yaşındaki Yasin Kiremitçi ile kavga etmeye başladı. Kavga bir anda büyüdü ve B.Ç. tartıştığı dört kişiye bıçakla saldırdı. 4 yaralı çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbelerinin ardından ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan, Gamze Kızılateş ile Mesut Köklüce hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 2 yaralının hastanede tedavileri devam ederken, Salih Kaplan’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olaydan sonra B.Ç. polis merkezine giderek teslim oldu. Olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Günün Diğer Haberleri