Yılın düğünü

Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift, sessiz sedasız yaptığı düğünün fotoğraflarını Twitter üzerinden sevenleriyle paylaştı.

MAGAZİN - 2014-08-28 21:45:58

Neslişah Alkoçlar ile oyuncu Engin Altan Düzyatan, evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift sessiz sedasız bir düğün yaptı.

 

Çiftin gerekli prosedürleri yaptıkları ve evlilik için nikah tarihi aldıktan sonra düğün yaptığı belirtildi. Magazin dünyasının konuştuğu düğünün fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

 

OTURACAKLARI EV DUDAK UÇUKLATTI

Oyuncu Engin Altan Düzyatan 28 Ağustos'ta evlenecek olduğu nişanlısı Neslişah Alkoçlar ile oturacağı ev belli oldu. Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar'ın oturacağı evin kirası birçok ailenin 6 aylık maaşı kadar. Düzyatan'ın kiraladığı villanın kirasının aylık 15 bin TL olduğu söylendi.

Engin Altan Düzyatan, Türk oyuncu ve sunucudur. Engin Altan Düzyatan, tiyatroyla lisedeyken tanıştı. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. Mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda fotomodellik yaptıktan sonra profesyonel oyunculuk hayatına başladı. Hazal Kaya ve Naz Elmas ile birlikte Beymen Club'ın 2010 koleksiyonu çekimlerinde yer almıştır. 12.04.2013 tarihinde Özge Özpirinçci ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımlarını atmışlardır. 2013 yılında karşılıklı karar vererek ayrılmışlardır. 2014 yılında ise Neslişah Alkoçlar ile sevgili olmuştur.

Günün Diğer Haberleri