Ülker 1 Nisan Reklamına Sosyal Medyadan Gönderme “Bu Milletin Şakası Yok”

Ülker 1 Nisan reklamında bulunan FETÖ izleri, sosyal medyanın gündemine Oturdu. Dün akşam yayınlanan reklam güldürmek yerine adeta tehdit etti. Reklamda, “hesaplaşma zamanı”, “Acılar seni bekliyor” gibi ifadeler yer alıyordu. Twitter kullanıcıları reklamı izler izlemez ayağa kalktı. Bir çok kullanıcı bu reklamın bir darbe çağrısı olduğunu dile getirdi. Kullanıcılar, reklamın ardından yaptıkları paylaşımlarda, “Bu Milletin Şakası Yok” ifadelerini kullandı.

GÜNCEL - 2017-04-01 11:56:53

Ülker 1 Nisan reklamında bulunan FETÖ izleri, sosyal medyanın gündemine Oturdu. Dün akşam yayınlanan reklam güldürmek yerine adeta tehdit etti. Reklamda, “hesaplaşma zamanı”, “Acılar seni bekliyor” gibi ifadeler yer alıyordu. Twitter kullanıcıları reklamı izler izlemez ayağa kalktı. Bir çok kullanıcı bu reklamın bir darbe çağrısı olduğunu dile getirdi. Kullanıcılar, reklamın ardından yaptıkları paylaşımlarda,  “Bu Milletin Şakası Yok” ifadelerini kullandı. 

Tartışma yaratan reklamın ardından hem firma olarak Ülker’den hem de Firmanın sahibi Murat Ülker’den açıklama geldi. Murat Ülker, Twitter hesabından bir açıklama yaparak yurt dışında olduğunu yeni haberi olduğunu ve bu kumpası kuranların hesabını vereceklerini söyledi. Ülker’den yapılan açıklamada ise "1 Nisan kapsamında hayata geçirdiğimiz 'küçük kardeş olmak' isimli kampanyamız maksatlı olarak farklı noktalara çekilmeye ve içinde olmayan anlamlar yüklenmeye çalışılmaktadır. Kampanyamız 1 Nisan konsepti altında aile bireyleri ve özellikle kardeşler arasındaki tatlı rekabeti konu almaktadır. Sosyal medyada kastedilen hiçbir konuyla ilgisi yoktur, olamaz. Bu masum şaka günü reklamını farklı noktalara çekenlerle ilgili tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı bildiririz." ifadeleri kullanıldı. 

Günün Diğer Haberleri