Kısmetse Olur 5 Nisan 399. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kısmetse Olur Emre ve Şehmus Kavgasında Kim Diskalifiye Oldu?

Kısmetse Olur 5 Nisan 399. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Şehmus ve Emre arasında Kısmetse Olur 4 Nisan bölümünde büyük bir kavga yaşandı. Emre Ubeyli, bir yola çıkmaya hazırlandığı Tuğçe’yi korumak için gelin adaylarının evini basınca, bütün damat adayları bu duruma tepki gösterdi. Şehmus ise sevgilisi Yağmur ile kavga eden Emre Ubeyli burun buruna geldi ve aralarında ciddi kavga çıktı. Peki, Kısmetse Olur Emre ve Şehmus Kavgasında Kim Diskalifiye Oldu? Kısmetse Olur 5 Nisan 399. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

MEDYA - 2017-04-04 15:11:48

Kısmetse Olur 5 Nisan 399. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Şehmus ve Emre arasında Kısmetse Olur 4 Nisan bölümünde büyük bir kavga yaşandı. Emre Ubeyli, bir yola çıkmaya hazırlandığı Tuğçe’yi korumak için gelin adaylarının evini basınca, bütün damat adayları bu duruma tepki gösterdi.  Şehmus ise sevgilisi Yağmur ile kavga eden Emre Ubeyli burun buruna geldi ve aralarında ciddi kavga çıktı. Peki, Kısmetse Olur Emre ve Şehmus Kavgasında Kim Diskalifiye Oldu? Kısmetse Olur 5 Nisan 399. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kısmetse Olur 5 Nisan 399. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Çünkü, Kısmetse Olur son bölümde oldukça gergin anlar yaşandı. Emre Ubeyli, Tuğçe’nin dolduruşlarının ardından gelinler evine giderek gelin adaylarına sert tepki gösterdi. Bu sırada Yağmur’da Emre’ye cevap verince işler bir anda karışıyor.  

KISMETSE OLUR EMRE VE ŞEHMUS KAVGASINDA KİM DİSKALİFİYE OLDU?
Kısmetse Olur son bölümde Emre ve Şehmus arasında kavga çıktı.  Emre ve Şehmus, gelinler evinde yaşanan Tuğçe ve Yağmur kavgası yüzünden birbirleri ile tartıştı. Sesler bir anda yükseldi ve Emre Ubeyli ile Şehmus, burun buruna geldi. Yarışmacılar birbirlerine temas etti mi o görülmezken, daha sonra Seda Akgül eve gelerek damat adaylarından birine iki ihtar birden veriyor. Muhtemelen Emre Ubeyli, gelinler evinde ses tonunu ayarlamayıp bir gelin adayına çok yüksek sesle konuştuğu ve damatlar evinde de fevri çıkışı yüzünden iki uyarı birden alıyor.

YAĞMUR VE FARİMA’NIN ŞEHMUS KAVGASI
Şehmus yüzünden Yağmur ve Farima Kısmetse Olur 5 Nisan 399. Bölümde birbirine giriyor. Yağmur’un rafına, Emine kaynananın getirdiği terlikleri koyan Farima, Yağmur’un sert tepkisi ile karşı karşıya kalıyor. Bu tepkinin ardından ikili arasında ciddi bir kavga çıkıyor. Yine bir uyarı gelebilir. Diğer yandan Emre ve Tuğçe arasında yakınlaşma olması başta Adnan olmak üzere bütün damat ve gelin adaylarını rahatsız ediyor. Akın’ın ise Emre’den Tuğçe’yi kıskandığı iddia ediliyor. 

Günün Diğer Haberleri