Survivor 2017 Birleşme Partisinde Yarışmacılardan Acun'a Sürpriz! Furkan Kızılay Survivor İçin Şarkı Yazdı!

Survivor 2017 Birleşme Partisi tüm hızı ile devam ediyor. Yarışmacıların önce bir araya gelip birbirleri ile tanıştıkları birleşme partisinde, yarışmacılar karınlarını doyurduktan sonra sürprizler başladı. Survivor 2017 birleşme partisinde şarkı yarışması yapıldı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacıları tek tek sahneye çıkarak şarkılarını seslendirdi. Performanslar bittikten sonra ünlüler takımından Furkan, Acun Ilıcalı’ya bir sürpriz hazırladıklarını söyledi.

MEDYA - 2017-04-10 00:02:21

Survivor 2017 Birleşme Partisi  tüm hızı ile devam ediyor. Yarışmacıların önce bir araya gelip birbirleri ile tanıştıkları birleşme partisinde, yarışmacılar karınlarını doyurduktan sonra sürprizler başladı. Survivor 2017 birleşme partisinde şarkı yarışması yapıldı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacıları tek tek sahneye çıkarak şarkılarını seslendirdi. Performanslar bittikten sonra ünlüler takımından Furkan, Acun Ilıcalı’ya bir sürpriz hazırladıklarını söyledi.

Sahneye çıkan Furkan, Serhat Akın, İlhan Mansız ve Sema, Survivor 2017 için Furkan’ın yazdığı şarkıyı seslendirdi. Mihriban şarkısının müziği üstüne Survivor’a uygun sözler yazan Furkan hem yarışmacı arkadaşlarından hem Acun Ilıcalı’dan hem Fatih Terim’den, hem Mustafa ve Emina Sandal’dan hem de izleyenlerden büyük beğeni topladı. Furkan Kızılay’ın yazdığı şarkının videosu geldiğinde sizlerle de paylaşacağız. 

 

Günün Diğer Haberleri