Diyarbakır'da Patlama! Patlamanı Nedeni Belli Oldu! Patlamada 1’i Ağır 4 Kişi Yaralandı!

Son Dakika! Diyarbakır 'ın Bağlar ilçesinde şiddetli patlama meydana geldi. Henüz patlamanın kaynağı bilinmezken, olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi.

GÜNCEL - 2017-04-11 11:13:57

Diyarbakır'da patlamanın nedeni belli oldu. Bağlar ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü'nün binasında bulunan Çevik Kuvvete ait atölyede panzer tamiri sırasında meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı. Yaralananlardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Diyarbakır’da merkez Bağlar İlçesi'nde Emek Caddesi yakınında bu sabah saat 10.45’te meydana gelen patlamada, 4 kişi yaralandı. İl Emniyet Müdürlüğü'nün ek binasındaki atölyede panzer tamiri sırasında yaşanan patlamada, binanın çöktüğü öğrenilirken, AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi. Patlamada yaralananların birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kentin bir çok yerinden patlamanın sesi duyuldu. ,

YAKIT TANKLARI YA DA OKSİJEN TÜPLERİ PATLADI
Atölyede panzer tamiri sırasında meydana gelen patlamanın oksijen tüpleri ya da yakıt tanklarının patlaması sonucu meydana gelmiş olabileceği düşünülüyor. Patlamanın kesin nedeni henüz bilinmiyor. 

AFAD EKİPLERİ BÖLGEYE SEVK EDİLDİ
Atölyede meydana gelen patlamanın ardından bina patlamanın etkisi ile çöktü. Olay yerine çok sayıda AFAD ekibi gönderilirken, bazı haber ajansları ele geçirilen bombaların patlamış olabileceğini iddia etti. 

KENTİN TAMAMINDAN DUYULDU
Bu sabah saat 10.45 sularında meydana gelen patlama, o kadar şiddetliydi ki kentin hemen hemen her yerinden duyuldu. DHA Diyarbakır muhabiri Ferit Aslan,  "Saat 10.45 sıralarında Merkez Bağlar ilçesi Emek Caddesi'nde şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama sesi Diyarbakır merkez ilçelerinin hemen hemen hepsinde duyuldu. Gökyüzüne dumanlar yükselirken, bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi." ifadelerini kullandı. 

 

Günün Diğer Haberleri