Fenerbahçe’ye Yeni Webo

Sarı lacivertli ekip forvet hattındaki oyuncuların yeterli verimi sağlamamasından dolayı yeni bir forvet transferi için kolları erken sıvadı. Sarı kanarya forvet transferi için sürpriz bir isimi gündeme aldı. 2012-2013 yılında devre arasında kadrosuna Webo’yu (31) katan sarı lacivertli ekip bu oyuncudan çok iyi faydalanmıştı. Şimdi yine bu transfere benzer bir hamle yapmak isteyen sarı lacivertli ekip gündemine Vagner Love’yi aldı.

SPOR - 2017-04-11 12:05:58

Sarı lacivertli ekip forvet hattındaki oyuncuların yeterli verimi sağlamamasından dolayı yeni bir forvet transferi için kolları erken sıvadı. Sarı kanarya forvet transferi için sürpriz bir isimi gündeme aldı.  2012-2013 yılında devre arasında kadrosuna Webo’yu (31) katan sarı lacivertli ekip bu oyuncudan çok iyi faydalanmıştı. Şimdi yine bu transfere benzer bir hamle yapmak isteyen sarı lacivertli ekip gündemine Vagner Love’yi aldı. 

İki sezondur forvet hattının verimsizliği Fenerbahçe’yi bu bölgeye transfer yapmaya zorluyor. Yönetim yeni bir kadro oluşturmak ve daha çok verim sağlayacak oyuncular almak için bu sezon erken harekete geçti. Transferleri yeni sezon kampına yetiştirmek isteyen yönetim forvet hattına sürpriz bir ismi almak için harekete geçmeye hazırlanıyor.

VAGNER LOVE ŞİMDİDEN 16 GOLE ULAŞTI

Daha önce devre arasında Webo’yu alan sarı lacivertli yönetim, bu oyuncunun çok iyi bir katkı sağlamasından dolayı yine bu tarz bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Aytemiz Alanyaspor’da bu sezon performansı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Vagner Love ligde şimdiden 16 gole ulaştı. 32 yaşında olmasına rağmen son derece iyi bir performans sağlaması Fenerbahçe yönetimini harekete geçirdi. Sarı lacivertli ekip bu transferi yaparak kulübesini daha da güçlendirmek istiyor ve takımda gole yatkın daha becerili bir forvet olmasını istiyor. 

PARA VE OYUNCU TEKLİF EDİLECEK    

Sarı lacivertli yönetim bu transferi gerçekleştirmek için Aytemiz Alanyaspor kulübüne bir miktar para ve bazı genç oyuncuları teklif etmeye hazırlanıyor. Güney ekibinin ise sarı lacivertlilerden gelecek olan bu teklife olumlu bakabileceği belirtildi. 

Günün Diğer Haberleri