Survivor 2017 11 Nisan Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Survivor 2017 11 Nisan Eleme Adayları Kim Oldu?

Survivor 2017 11 Nisan Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Çünkü artık Survivor 2017’de birleşme partisinden sonra ikinci dönem başladı. Bundan sonra Kıbrıs finaline giden yolda dokunulmazlık oyunları daha da önem kazanıyor. Dün akşam oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığı ise Ogeday aldı.

MEDYA - 2017-04-11 20:35:50

Survivor 2017 11 Nisan Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Çünkü artık Survivor 2017’de birleşme partisinden sonra ikinci dönem başladı. Bundan sonra Kıbrıs finaline giden yolda dokunulmazlık oyunları daha da önem kazanıyor. Dün akşam oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığı ise Ogeday aldı. 

Survivor 2017 11 Nisan Dokunulmazlık Oyunu yine çok heyecanlı geçecek. Artık bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı bir isim söyleyemiyor. Yani her dokunulmazlık oyunu sonrasında sadece oylama ile isim çıkıyor. Dün akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı Berna’nın ismini yazdı. Peki, Survivor 2017 11 Nisan Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Survivor 2017 11 Nisan eleme adayları kim oldu?

SURVİVOR 2017 11 NİSAN BİL BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor 2017’de en dikkat çeken oyunlardan biri de Bil Bakalım oyunu. Tahmin oyunu olan Bil Bakalım oyununda yarışmacılar tahmin ediyor ve doğru cevaba en yakın tahmini yapan yarışmacı kazanıyor. Tur tur oynanan oyunda kazanan yarışmacı bu akşam muhteşem bir ödülle buluşacak. Yöresel lezzetlerin çok özlendiği Survivor 2017’de bu hafta yarışmacıları Vakfıkebir ekmeği ve tereyağı bekliyor. 

SURVİVOR 2017 11 NİSAN DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor 2017 11 Nisan dokunulmazlık oyunu başladı. Anıl ve Ogeday’ın sakat olması nedeniyle Gönüllüler sadece iki erkekle oyuna çıktı. Bu nedenle oyunlar 2 kız bir erkek şeklinde oynanıyor. 

1. TUR
İlk turda Gönüllüler 4 – 1 öndeyken, ünlüler büyük bir atak yaptı ve durumu 4 – 4’e getirdi. 
Bayrak yarışında ünlülerden Şahika ve İlhan Mansız, Gönüllülerden ise Volkan ve Berna yarşıyor. Önce kızlar yarışıyor. Şahika önde ama başa baş geldiler. İlhan Mansız ve Volkan’da halkalarını getirdikten sonra atışlar yapılacak. İlhan Mansız geride kalmasına rağmen soğukkanlılığını korudu ve atışta 2’de 2 yaparak ilk turu aldı. 

2. TUR

İkinci turun ilk oyununda Burçak ve Sabriye karşı karşıya. Sabriye bu defa çok hızlı geldi. Puzzleda da hiç takılmadı ve oyunu aldı. İkinci turun ilk oyununda ünlüler 1 Gönüllüler 0.

İkinci turun ikinci oyununda Serhat Akın ve Gökhan karşı karşıya. Serhat Akın çok önde geldi. Ama atışlarda başarılı olamayınca Gökhan sayıyı kazandı.

İkinci turun ikinci oyununda Sema ve Tuğçe karşı karşıya. Sema puzzleda sayıları karıştrdı Tuğçe öne geçti. Tuğçe kazandı, Gönüllüler 2 Ünlüler 1. 

İkinci turun dördüncü oyununda Furkan ve Volkan karşı karşıya. Volkan puzzleda sayıların yerini karıştırdı. Sayıyı Furkan kazandı. Ünlüler 2 Gönüllüler 2.

İkinci turun beşinci oyununda Sabriye ve Tuğçe karşı karşıya. Sabriye parkurda geride kalmasına rağmen halkaları büyük bir soğukkanlılıkla attı ve sayıyı aldı. Ünlüler 3 Gönüllüler 2.

İkinci turun altıncı oyununda Serhat ve Volkan karşı karşıya. Serhat önce bitirdi. Serhat kazandı. Ünlüler 4 Gönüllüler 2. 
İkinci turun yedinci oyununda Burçak ve Sema karşı karşıya. Sema kazandı ve dokunulmazlık ünlülerin. Şimdi gönüllüler bir eleme adayı daha çıkartacak. 

SURVİVOR 2017 11 NİSAN BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor 2017 11 Nisan bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Anıl oldu. Böylece iki sakat yarışmacı dokunulmaz oldu. 

SURVİVOR 2017 11 NİSAN PERFORMANS BİRİNCİLERİ KİM OLDU?
Haftanın performans birincileri de yine ünlülerden oldu. Erkeklerde Serhat ve Adem, kızlarda ise Pınar ve Sema haftanın en iyi performansları oldu. 

SURVİVOR 2017 11 NİSAN ELEME ADAYI KİM OLDU? 
Survivor 2017 11 Nisan eleme adayı Gökhan oldu. Bu hafta eleme yapılmayacak. İsmi yazılan adaylar, gelecek hafta SMS oylamasına çıkacak.  

 

 

Günün Diğer Haberleri