Fenerbahçe’nin Sneijder Flörtü. Yıldız futbolcunun menajeri Fenerbahçe ile görüştü.

Fenerbahçe’den Galatasaray’a tarihin en büyük çalımı. Tudor ile anlaşamayan ve son olarak Başakşehir maçından sonra teknik direktörü ile kavga eden Sneijder takımdan ayrılma kararı aldı. Yıldız futbolcunun menajeri ise Fenerbahçe ile görüştü. Peki Sneijder Fenerbahçe’ye mi gidiyor? Bu ortalığı ayağa kaldıracak haber ise Hollanda’dan geldi. Fox Sports’ta yayınlanan ‘’Den Stentor’’ programını sunan Joost Van Gangelen bu iddiayı ortaya attı. Gangelen, Sneijder’in menajerinin bu hafta İstanbul’da Fenerbahçe ile görüştüğünü söyledi.

SPOR - 2017-04-12 15:25:37

Fenerbahçe’den Galatasaray’a tarihin en büyük çalımı. Tudor ile anlaşamayan ve son olarak Başakşehir maçından sonra teknik direktörü ile kavga eden Sneijder takımdan ayrılma kararı aldı. Yıldız futbolcunun menajeri ise Fenerbahçe ile görüştü. Peki Sneijder Fenerbahçe’ye mi gidiyor? Bu ortalığı ayağa kaldıracak haber ise Hollanda’dan geldi.  Fox Sports’ta yayınlanan ‘’Den Stentor’’  programını sunan Joost Van Gangelen bu iddiayı ortaya attı. Gangelen, Sneijder’in menajerinin bu hafta İstanbul’da Fenerbahçe ile görüştüğünü söyledi. 

Galatasaray’da Igor Tudor’un gelmesiyle birlikte yıldız futbolcu yeni hocasıyla bir türü anlaşamadı. En son Medipol Başakşehir maçından sonra Tudor ile soyunma odasında büyük bir kavga eden Sneijder takımdan ayrılma kararı aldı. Tam da bu olayların üzerine Hollanda’dan ortalığı yıkacak bir iddia ortaya atıldı. Sneijder’in menajeri Fenerbahçe ile görüştü…

‘’GUİDO ADVOCAAT’IN TAKIMIYLA GÖRÜŞTÜ’’

Hollanda’da yayınlanan Fox Sports kanalının ‘’Den Stendor’’ programda Lois Van Gaal’in tekrar milli takıma dönme ihtimalini konuşurken Wesley Sneijder’in ve Robben’in bu isme nasıl tepki vereceği de konuşuldu. İşte o sırada program sunucusu Van Gangelen bu bomba iddiayı ortaya attı. Gangelen, Sneijder’in menajerinin 15 gün içerisinde 4 ve ya 5 defa İstanbul’a gittiğini belirtti ve ardından dabu konuyla ilgili konuşmalarına devam etti. 
Gangelen, "Guido, İstanbul'da Advocaat'ın takımıyla da görüştü. Bu görüşme bir transfer görüşmesi mi bilmiyorum. Guido'nun bir başka oyuncusu için olabilir mi, onu da bilmiyorum. Wes'i Boğaz Köprüsü'nün diğer yakasında görür müyüz? Bunu Türkler bizden daha iyi biliyordur."  dedi. 

Senijder ise daha önce Türkiye’de sadece Galatasaray’da oynarım diye bir açıklama yapmıştı. Ama menajerinin Fenerbahçe ile görüşmesi ise şimdi kafaları karıştırdı.

 

Günün Diğer Haberleri