Diriliş Ertuğrul 85. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ertuğrul Bey'in Yeni Planı Ne?

Diriliş Ertuğrul 84. Bölüm ile bu akşam ekranlara geldi. Yine aksiyon dolu bir bölüm ile ekrana gelen Diriliş Ertuğrul 85. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Peki, Diriliş Ertuğrul 85. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ertuğrul Bey son bölümde neler yaşadı? Ertuğrul Bey’in yeni planı ne?

DİZİ - 2017-04-12 23:22:03

Diriliş Ertuğrul 84. Bölüm ile bu akşam ekranlara geldi. Yine aksiyon dolu bir bölüm ile ekrana gelen Diriliş Ertuğrul 85. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Peki,  Diriliş Ertuğrul 85. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ertuğrul Bey son bölümde neler yaşadı? Ertuğrul Bey’in yeni planı ne?

Diriliş Ertuğrul 85. Bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı herkes tarafından merak ediliyor. Diriliş Ertuğrul 84. Bölüm aksiyon sahneleri ile dikkat çekti. Peki, Diriliş Ertuğrul 85. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ertuğrul Bey yeni bölümde hangi planları yapacak? Ertuğrul Bey’in intikamı nasıl olacak? İşte Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti ve Diriliş Ertuğrul 85. bölüm fragmanı…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 84. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Diriliş Ertuğrul 84. Bölüm yine izleyenlerin nefesini kesti. Ertuğrul Bey, Dumrul’dan gelen istihbarat sayesinde Nikea’ya giden kervanı bastı. Ancak, Ertuğrul Bey’i burada büyük bir şok bekliyordu. Çünkü kardeşini kurtarmaya çalışırken, karşısına Haçaturyan’ın cesedi çıktı. Bunun şokunu kısa sürede atan Ertuğrul bey, intikam yemini etti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 84. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?
Fenomen dizi Diriliş Ertuğrul’un takipçileri bu akşam yayınlanan son bölümün ardından hemen Diriliş Ertuğrul 85. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı sorusunun yanıtını aramaya başladı. Son bölümün hemen ardından yayınlanması beklenen Diriliş Ertuğrul 85. Bölüm Fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan sonra sizlerle de paylaşacağız. 

 

Günün Diğer Haberleri