Evleneceksen Gel 12 Nisan Son Bölümde Neler Oldu? Kaan ve Solmaz Aşkı Tamam Mı, Devam Mı?

Evleneceksen Gel 12 Nisan Son Bölüm yine tartışmalarla geçti. Geçtiğimiz günlerde nişan yüzüğü takan Kaan ve Solmaz aşkı ne durumda? Kaan ve Solmaz’ın bir dargın bir barışık giden aşklarında sonuç ne olacak? Güzel ve Anıl yeniden barışacak mı? Güzel neden sürekli sinir krizi geçiriyor? Anıl’ın yeni ilişkisini Güzel kabullenemiyor mu?

MEDYA - 2017-04-13 00:35:20

Evleneceksen Gel 12 Nisan Son Bölüm yine tartışmalarla geçti. Geçtiğimiz günlerde nişan yüzüğü takan Kaan ve Solmaz aşkı ne durumda? Kaan ve Solmaz’ın bir dargın bir barışık giden aşklarında sonuç ne olacak? Güzel ve Anıl yeniden barışacak mı?  Güzel neden sürekli sinir krizi geçiriyor? Anıl’ın yeni ilişkisini Güzel kabullenemiyor mu?

Evleneceksen Gel 12 Nisan Son Bölüm yine yeni karşılaştırmaların yapıldığı, yeni kararların alındığı bir bölüm oldu. Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumu ile Show Tv’de ekrana gelen Evleneceksen Gel 12 Nisan canlı yayında neler yaşandı? Solmaz ve Kaan aşkında neler oluyor? Solmaz’a resti çeken ve ya Kaan ya da ben diyen annesi Kaan’ı yeniden kabul edecek mi?

SOLMAZ VE KAAN ARASINDA NELER OLUYOR?
Bir dargın bir barışık devam eden Solmaz Kaan aşkında neler oluyor sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde nişan yüzüğü takan ve rüya gibi bir nişan töreni yapan Solmaz ve Kaan çifti, dünya evine girmeye hazırlanıyor. Ancak, Solmaz’ın annesi kesinlikle Kaan ile evlenmesini istemiyor. Peki, Solmaz ve Kaan ayrılacak mı? Birbirinden ayrı kalamayan çift neler yapacak?

GÜZEL VE ANIL BARIŞACAK MI?
Evleneceksen Gel 12 Nisan Son Bölümde merak edilen diğer bir konu ise Güzel ve Anıl barışacak mı oldu. Güzel ve Anıl’da programda yüzük takan çiftlerdendi. Ancak, Güzel’in yüzüğü bir mektupla geri göndermesine sinirlenen Anıl, artık başka biri ile görüşüyor. Güzel ise bunu hazmedemeyerek hergün sinir krizi geçiriyor. 

 

Günün Diğer Haberleri