13 Nisan Altın Fiyatları! Çeyrek Altının Fiyatı Şaşırttı

Altın fiyatları gün geçmiyor ki değişkenlik göstermesin. Dolar düşmeye başladıkça altın fiyatları tavan yapmaya başladı. Geçen hafta altın fiyatları rekor kırmışken 13 Nisan’da altının fiyatı ne oldu? Çeyrek altın düşüşe mi geçti? Peki haftanın rekortmeni gram altında son durum ne? İşte altın fiyatlarının son durumu haberimizin detayında….

EKONOMİ - 2017-04-13 12:38:56

Altın fiyatları gün geçmiyor ki değişkenlik göstermesin. Dolar düşmeye başladıkça altın fiyatları tavan yapmaya başladı. Geçen hafta altın fiyatları rekor kırmışken 13 Nisan’da altının fiyatı ne oldu?  Çeyrek altın düşüşe mi geçti? Peki haftanın rekortmeni gram altında son durum ne? İşte altın fiyatlarının son durumu haberimizin detayında….

ABD Başkanı’nın dolar ile ilgili yaptığı açıklamaları altını da etkiledi. Altın her geçen gün hızlı yükselişine devam ediyor. Geçen hafta gram altın 150 liranın üzerine çıkarak rekor kırmıştı. Peki gram altının fiyatı şu an aynı mı? Çeyrek altının fiyatı ne kadar oldu?

GRAM ALTIN YÜKSELİŞE DEVAM EDİYOR 

Gram altın geçen haftada olduğu gibi bu hafta da yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Gram altının 13 Nisan’da güne 150.9 ile başlayarak kendisini dengelese de şuan Kapalıçarşı’da satıcısının karşısına 151.87 liradan çıkıyor. Doların değer kaybetmesi altının yükselmesine sebep olurken gram altın dün günü 151.5 liradan kapatmıştı. 

ÇEYREK ALTIN DA YÜKSELİŞTE

Küresel piyasada yaşanan gerginlikler ve jeopolitik alanda yaşanan sıkıntılardan dolayı dolarda ir düşüş altında ise yükseliş var. Doların her değer kaybedişinde altın daha da yükseliyor. Gram altın rekor bir fiyat ile alıcısını bulurken çeyrek altın ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün Kapalıçarşı’da 247.67 liradan satışa sunuluyor. Ons’ da yükselişini sürdürüyor ve satışa 1.286 liradan satılıyor. 

Cumhuriyet altını 1.008 liradan satışa sunulurken, 22 ayar bilezik 138.11 liradan satılıyor. 

 

Günün Diğer Haberleri