Tuğçe Kazaz Sosyal Medyayı Yine Salladı! Tuğçe Kazaz'ın Referandum Oyu, Sosyal Medyada Günün Konusu Oldu!

Sosyal medyada yine Tuğçe Kazaz konuşuluyor. Açıklamaları ile sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Tuğçe Kazaz, bu defa da referandum konusunda gündeme oturdu. Referandum oyunu sosyal medya üzerinden açıklayan Kazaz, oyunu açıklayana kadar bin dereden su getirince sosyal medyayı yine çalkaladı.

MAGAZİN - 2017-04-14 11:19:23

Sosyal medyada yine Tuğçe Kazaz konuşuluyor. Açıklamaları ile sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Tuğçe Kazaz, bu defa da referandum konusunda gündeme oturdu. Referandum oyunu sosyal medya üzerinden açıklayan Kazaz, oyunu açıklayana kadar bin dereden su getirince sosyal medyayı yine çalkaladı.

Anayasa değişikliği için 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için sadece saylı günler kaldı. Ünlü manken Tuğçe Kazaz’da referandumda vereceği oyu sosyal medyadan açıkladı. Ancak, öyle bir açıklama yaptı ki, okuyanlar bu nasıl 'EVET' oyu demeden edemedi. Twitter alemi de boş durmadı. Tuğçe Kazaz’ın bu açıklamalarının ardından Twitter adeta yıkıldı.  

YENİ SİSTEM VUMHURBAŞKANININ EMRİNDE OLACAK
Hayır diyenlerin propaganda sözlerini kullanan Tuğçe Kazaz, açıklamalarının en sonunda 'EVET' diyeceğini açıkladı. İşte Kazaz’ın o açıklaması;
-Mevcut sistem batının güdümünde, yeni sistem ise Cumhurbaşkanının emrinde olacak. Bundan dolayı iki ucu keskin bıçak. Batının Türkiyesi mi yoksa tek adam iktidarı olan, Erdoğan'ın Türkiyesi mi? işte biz buna karar veriyoruz. Bana göre olay bundan ibaret.

TERÖRÜN VE BATININ YUVLANAMADIĞI BİR TÜKİYE İÇİN EVET DİYECEĞİM
-Ben eskiden Cumhurbaşkanımızı bir baba gibi severdim. Bu ülkenin tüm insanlarına, evlatlarına gösterdiği şefkati, göstereceğine inandım. Hala da inanmak istiyorum. Ama malesef arada yaramazlık yapanlar ağır cezalandırılıyor. Batının kontrolünde terör örgütlerinin yuvalandığı bir Türkiye yerine, terörün ve batının yuvalanmadığı bir Türkiye için Evet diyeceğim.

RİCALAR BÖLÜMÜ
Tuğçe Kazaz yukardaki 'kararını ilan ettiği' twitleri atmadan önce hayli çok twit yolladı. EVET oyu vereceğini söylemeden önce bir ricalar bir de keşkeler bölümü vardı. İşte o kısımlar;
-Sn. Cumhurbaşkanımızdan ve devletimizden bir vatandaş olarak ricalarım olacak. Lütfen, yargının bağımsızlığı zarar görmesin. Lütfen, yargının bağımsızlığını güçlendirin. Lütfen, etrafınızı saran ve sadece sizden güç alanlara geçit vermeyin. Lütfen, Fetö Vb. Örgütlerden kaynaklı mağduriyeti olan vatandaşların mağduriyetini giderin. Lütfen, insanımızı yargılayarak ötekileştiren ve derin kutuplaştırmalara yol açan, menfaatçi kişilere pirim vermeyin. Lütfen, vatana ihanet suçu işleyenler hariç, fikirlerini kuralları ihlal ederek ifade eden gazetecilere, tekrar ifade özgürlüğü verin. En önemlisi ise Sn. Cumhurbaşkanım lütfen bir daha kimseye kanmayın. Çünkü siz kandınız mı bütün ülke kanmış oluyoruz.

KEŞKELER BÖLÜMÜ
-Bir de keşkelerim var tabi. Keşke bizi bu kadar korkutan, bir başkanlık sistemini önümüze getirmeseydiniz.
-Keşke, bu kadar kutuplaşarak değil de aynı ülkenin evlatları olarak, bu seçime bir bayram havasında girebilseydik.
 -Keşke, bu kadar mühim bir seçimi milletin sinir uçlarına dokunan, sinir kişilikler anlatmasaydı. Buna ben de dahilim:)
-Keşke, OHAL sürecinde bu tercihi yapmak zorunda kalmasaydık.

Günün Diğer Haberleri