İstanbul Bahçelievler'de Sevgilisine Kızan Genç Ateş Açtı, 6 Kişi Yaralandı!

İstanbul Bahçelievler'de 21 yaşındaki genç, dün akşam sevgilisine sinirlenerek rastgele ateş açtı. Gencin açtığı ateş sonucunda 6 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

GÜNCEL - 2017-04-14 14:35:52

İstanbul Bahçelievler'de 21 yaşındaki genç, dün akşam sevgilisine sinirlenerek rastgele ateş açtı. Gencin açtığı ateş sonucunda 6 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

İstanbul Bahçelievler'de dün akşam meydana gelen olayda, 21 yaşındaki Eray A., sokak ortasında belinden silahını çıkartarak rastgele ateş açmaya başladı. Sokak ortasında çevreye ateş açan ve rastgele önüne kim geldiyse vuran Eray E, daha sonra kaçtı. 6 kişinin yaralandığı olayda yaralıların 2’sinin durumunun ağır olduğu ve hastanede tedavi altına alındıkları öğrenildi. İddialara göre Eray A. sevgilisi ile kavga ettikten sonra çevreye ateş açtı. 

ARKADAŞINA YAPACAKLARINI SÖYLEMİŞ
İstanbul Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi'nde yaşayan Cenk İ. arkadaşı Eray A’yı önceki akşam telefonla aradı ve buluşmak istediğini söyledi. İddialara göre Eray A, arkadaşına ‘Bugün herkese sıkacağım' dedi ve buluşma teklifini kabul etmedi. Zaten bu konuşmadan kısa süre sonra da Eray A, sokak ortasında herkese ateş etti. 

ARKADAŞININ KAFASINA SİLAH DAYAYIP TETİĞE BASMIŞ
Olaydan sonra polise ifade veren Cenk İ’nin "Eray'ı aradım. Nerde olduğunu sordum. Görüşmek istedim. O da bana 'Bugün herkese sıkacağım' dedi. Ben de 'Kimseye sıkma, gel bana sık' dedim. Daha sonra dışarı çıktığımda silah seslerini duydum. Sesinin geldiği yere gittiğimde Eray'ın herkese ateş ettiğini gördüm. Beni görünce de yanıma geldi. Kafama silahı dayadı. Tetiğe bastı. Ancak silah tutukluk yaptı. Bunun üzerine elinde bulunan silahı alarak fırlattım. Eray olay yerinden kaçtı. Polisler gelince de silahı attığım yeri gösterdim" ifadelerini kullandı. 

KIZ ARKADAŞI İLE TARTIŞMIŞ
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polislerin Eray A.’yı yakalamak için çalışmaları devam ediyor. İddialara göre Eray A., kız arkadaşı ile tartıştıktan sonra dışarıya çıktı. Kendisine yol vermeyen iki kişiye ateş eden Eray A, daha sonra da 'Neden bakıyorsunuz' diyerek rastgele vatandaşlara ateş açtı. 

 

Günün Diğer Haberleri