Ankara'da Polise Saldırı! Otomatik Silahlarla Ateş Açtılar!

Ankara’nın Altındağ ilçesinde asayiş uygulaması yapan polis ekiplerine ateş açıldı. Kar maskesi taktığı belirlenen saldırganlar, polise otomatik silahlarla ateş açtıktan sonra ara sokaklara kaçtı. Polis ekipleri mahallenin giriş ve çıkışlarını kapatarak saldırganları yakalamak için operasyon başlattı.

GÜNCEL - 2017-04-15 10:19:08

Ankara’nın Altındağ ilçesinde asayiş uygulaması yapan polis ekiplerine ateş açıldı. Kar maskesi taktığı belirlenen saldırganlar, polise otomatik silahlarla ateş açtıktan sonra ara sokaklara kaçtı. Polis ekipleri  mahallenin giriş ve çıkışlarını kapatarak saldırganları yakalamak için operasyon başlattı. 

Ankara’nın Altındağ ilçesinde gece saatlerinde asayiş uygulaması yapan polis ekiplerine otomatik silahlarla kar maskeli kişiler tarafından ateş açıldı. Altındağ ilçesi Kale Mahallesi Çay Sokağı'nda yaşanan olayda saldırganların oldukça kalabalık oldukları öğrenildi. 

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ OLAY YERİNE GELDİ
Ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettiren saldırganları yakalamak için hemen mahalleye özel harekat polisleri sevk edildi. Mahallenin giriş ve çıkışlarını kapatan polis ekipleri sabah saatlerine kadar kuş uçurtmadı. Haber ajansları, polislerin sabaha kadar sokaklarda çalışma yaptıklarını, şüpheli gördükleri kişileri durdurarak, sorguladıklarını belirtti.  

SALDIRIDA YARALANAN YOK
Polise yönelik olarak düzenlenen silahlı saldırıda herhangi bir polis zarar görmedi. Olay yeri inceleme ekipleri de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Polise ateş açan saldırganların uyuşturucu satıcısı olduğu tahmin ediliyor. 

 

Günün Diğer Haberleri