Referandumun Altına Etkisi Ne Oldu? 17 Nisan’da Çeyrek ve Gram Altın Ne Kadar Oldu?

Beklenen referandum gerçekleşti ve sonuçlar belli oldu. Peki referandumun altına etkisi ne oldu? 17 Nisan’da altın güne nasıl başladı ve çeyrek altın ile gram altın fiyatları ne kadar oldu? Vatandaş referandum sonrasında altın fiyatlarının ne olacağını merak ederken, altın ise herkesi şaşırttı. İşte altının 17 Nisan fiyatı…

EKONOMİ - 2017-04-17 01:29:32

Beklenen referandum gerçekleşti ve sonuçlar belli oldu. Peki referandumun altına etkisi ne oldu? 17 Nisan’da altın güne nasıl başladı ve çeyrek altın ile gram altın fiyatları ne kadar oldu? Vatandaş referandum sonrasında altın fiyatlarının ne olacağını merak ederken, altın ise herkesi şaşırttı.  İşte altının 17 Nisan fiyatı…

Piyasada herkes referanduma kenetlenmişken çıkacak olan sonucun da ekonomiye nasıl bir faydası olacağı herkesi düşündürüyordu. Beklenen referandum gerçekleşti ve sonuçlar açıklandı. 17 Nisan referandumunda ‘’evet’’ sonucu çıktı ve bu sonucun çıkması ekonomiye faydalarını göstermeye başladı. Herkes piyasanın düşmeyeceğini düşünürken ilk düşüş dolardan geldi. Güne çıkışla başlayan doların referandum sonuçlarının açıklanmasından sonra düşüş göstermesi altın fiyatlarına da etki eti mi?

GRAM ALTIN VE ÇEYREK ALTIN KAÇ PARA OLDU ?

Referandum sonuçlarından sonra doların düşmesi gözleri altına çevirdi. Ancak altın şu an doların sağladığı düşü göstermedi ve hala daha yükseliş halinde devam ediyor. Tek düşüş gram altında. Dün 155 liraya kadar çıkış yapan gram altın güne ani bir düşüş ile başladı. Gram altının 17 Nisan’a başlangıç fiyatı 151. 36 lira oldu. Gram altın düşüşe geçmişken çeyrek altın ise 248.71 lira ile yeni güne başlangıç yaptı. 

Altının Ons’unda ise büyük bir yükseliş yaptı ve güne 1.294 lira ile başladı. Ayrıca Cumhuriyet altını ise aynı seviyede devam ederek 1.014 lirada güne başladı. 22 ayar bilezik de 138.73 lira ile seyrini devam ettiriyor.

 

Günün Diğer Haberleri