Suruç'ta Patlama Yaşandı!

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 50 kg bomba yüklü aracın patlamasının ardından polisler yaklaşık 500 metre uzaktaki arazide aracın parçalarını topladı.

GÜNCEL - 2017-04-21 22:28:05

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 50 kg bomba yüklü aracın patlamasının ardından polisler yaklaşık 500 metre uzaktaki arazide aracın parçalarını topladı.​
 
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşanan patlamanın ardından polislerin tespitine göre aracın içindeki kadın terörist ölmüştü.. Ekipler,patlamanın şiddetiyle saçılan aracın parçalarını toplamak için aracın patladığı bölgeye 500 metre uzaklıktaki araziye kadar dağıldı.Yaklaşık 50 kilogram patlayıcı bulunduğunu belirten ekipler aracı patlatmak için uzaktan kumanda kullanıldığını belirledi.Teröristin kimliği ve kullanılan patlayıcının türünü belirlemek için çalışmalar sürüyor.
Olayla ilgili Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada: 23 Nisan ve 1 Mayıs etkinliklerini kana bulamak isteyen terör örgütü mensuplarınca hazırlanan ve Suruç ilçesi yakınında bulunan Devlet Hastanesi civarında içerisinde bir teröristin bulunduğu araç patlamıştır araçtaki patlayan bomba ile birlikte teröristin etkisiz hale geldiği belirtilmiş. Patlamada ölen teröristin kimliğini belirlemek üzere kimlik tespit çalışmaları başlatılmış olup,meydana gelen patlamada başka can kaybı yaşanmamıştır.Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır" denildi.
Günün Diğer Haberleri