Deniz Harb Okulu yeni mezunlarını verdi

İstanbul'daki Deniz Harb Okulu 2014 mezunlarını verdi. Mezuniyet törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı Cemil Çicek, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bir çok üst düzey devlet adımı katıldı. 114 Teğmen'in diploma aldığı mezuniyet törenine aileleri de katıldı.

EĞİTİM - 2014-08-31 14:59:29

İstanbul'daki Deniz Harb Okulu 2014 mezunlarını verdi. Mezuniyet törenine Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı Cemil Çicek, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bir çok üst düzey devlet adımı katıldı. 114 Teğmen'in diploma aldığı mezuniyet törenine aileleri de katıldı.


Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program daha sonra deniz harb okulu komtanı Tümamiral Mesut Özel açılış konuşması yaptı.  Özel,  Cumhurbaşkanı ve diğer konuklara törene katılmalarından dolayı teşekkür etti. Özel, mezun olacak olan Teğmenlerin kaliteli ve sıkı bir eğitimden geçtiklerini belirterek, 'Ülkesine ve vatandaşlarına hayırlı birer nefer olacak olan bu 114 Teğmen'imizi tebrik ediyorum! dedi. Dereceye giren öğrencilere diplomalarını Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve üst düzey devlet erkanı verdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan okul birincisi teğmen Mert İdacı'ya, TBMM Başkanı Cemil Çiçek okul ikincisi teğmen Ahmet Kirez'e, Başbakan Ahmet Davutoğlu okul üçüncüsü teğmen Eren Tüfekçi'ye, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel de okul dördüncüsü Buğrahan Ceylan'a diplomalarını verdi.

 

 

Günün Diğer Haberleri