Adana'da Öğrenci Servisi ile Otomobil Çarpıştı 13 Yaralı

Adana'da öğrenci servisi ile öğretim üyesi kadının kullandığı otomobil çarpıştı. Feci kazada 13 öğrenci yaralandı. Yaralanan öğrencilerden birinin durumu ağır.

GÜNCEL - 2017-04-24 12:09:32

Adana'da öğrenci servisi ile öğretim üyesi kadının kullandığı otomobil çarpıştı. Feci kazada 13 öğrenci yaralandı. Yaralanan öğrencilerden birinin durumu ağır. 

Adana’nın Sarıçam ilçesi Mithat Özsan Bulvarı'nda bu sabah saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Öğrencileri okula götüren servis ile öğretim üyesi kadın sürücünün kullandığı otomobilin çarpışması sonucunda 13 öğrenci yaralandı. Yaralanan öğrencilerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

SERVİS ŞOFÖRÜ OTOMOBİLE ÇARPMAMAK İÇİN DİREKSİYONU KIRDI
Bu sabah saatlerinde, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde öğretim üyesi olan Mine Çürük kaldığı lojmandan 01 DYT 78 plakalı otomobili ile üniversiteye gitmek için yola çıktı. Şehir merkezi istikametine giden 01 S 2566 plakalı Mehmet Taştan yönetimindeki öğrenci servisi ile Mithat Özsan Bulvarı'na çıktığı sırada karşılaşan Çürük, servise çarptı. Çarpmanın etkisi ile öğrenci servisi refüjdeki ağaçlık alana savruldu. Öğretim üyesi Çürük, kazadan yara almadan kurtulurken, Serviste bulunan 13 öğrenci yaralandı.

ÖĞRENCİLERDEN BİRİNİN DURUMU AĞIR 
Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bir yandan da yaralı öğrencilere yardım etmeye çalışan vatandaşlar, sağlık ekipleri ile birlikte yaralı öğrencileri ambulanslara aldı. Ambulanslarla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan öğrenciler tedavi altına alındı. Öğrencilerden birinin durumu ağır. 

ÖĞRENCİLERİN YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ
Kazadan sonra açıklama yapan Servis sürücüsü Mehmet Taştan, yola kadın sürücünün bir anda karşısına çıktığını ve ona çarpmamak için direksiyonu kırınca, ağaçlık alana uçtuğunu dile getirdi. Öğrenci yakınları kazayı duyarak hastaneye akın etti. Kaza ile ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı. 

 

Günün Diğer Haberleri