Son Dakika! Şırnak ve Kars'ta Düzenlenen İki Ayrı Terör Saldırısında 4 Asker Şehit Oldu!

Şırnak'ın Uludere ilçesi ve Kars Kağızman’dan acı haber geldi. İki ilçede ayrı ayrı tuzaklanan bombaların infilak etmesi sonucunda 4 asker şehit oldu.

GÜNCEL - 2017-04-25 15:36:36

Şırnak'ın Uludere ilçesi ve Kars Kağızman’dan acı haber geldi. İki ilçede ayrı ayrı tuzaklanan bombaların infilak etmesi sonucunda 4 asker şehit oldu. 

Hainler, Şırnak’ın Uludere ilçesinde tuzakladıkları EYP’yi uzaktan kumanda ile patlattı. Saldırıda iki asker şehit olurken, ikinci acı haber Kars Kağızman’dan geldi. Kars’ın Kağızman ilçesinde de tuzaklanan bir patlayıcının infilak etmesi sonucunda 2 asker daha şehit oldu. 

ARAZİ TARAMA ÇALIŞMALARI SIRASINDA ÖNCEDEN TUZAKLANAN PATLAYICI İNFİLAK ETTİ
Şırnak’ın Uludere ilçesinde Andaç Köyü Nezirkına kırsalında PKK’lı teröristlerin önceden tuzakladıkları El yapımı patlayıcı, kırsalında güvenlik güçlerinin arazi arama tarama faaliyeti sırasında infilak etti. Patlamada ağır yaralanan iki asker, Helikopterle Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Doktorların bütün müdahalelerine rağmen 2 asker kurtarılamayacak şehit oldu. Terör örgütü PKK’ya karşı bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. 

KARSTA HAİN TUZAK: 2 ŞEHİT
Kars'ın Kağızman ilçesinde de PKK’lı teröristler tarafından önceden tuzaklanan patlayıcı güvenlik güçlerinin arazi arama tarama faaliyeti sırasında patladı. Hain saldırıda iki asker şehit olurken, bir asker de yaralandı. Çok sayıda ambulans ve takviye ekip bölgeye sev edilirken, bombayı tuzaklayan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

 

Günün Diğer Haberleri