İstanbul Son Dakika “Yeditepe Huzur” Uygulaması Yapıldı! Kaç Kişi Gözaltına Alındı?

İstanbul polisi bu akşam asayişi sağlamak için kent genelinde “Yeditepe Huzur” Uygulaması yaptı. 39 ilçede yapılan uygulamaya 200 arama noktası kuruldu. Operasyona 5 bin polis katıldı.

GÜNCEL - 2017-04-25 23:01:25

İstanbul polisi bu akşam asayişi sağlamak için kent genelinde  “Yeditepe Huzur” Uygulaması yaptı. 39 ilçede yapılan uygulamaya 200 arama noktası kuruldu. Operasyona 5 bin polis katıldı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu akşam 39 ilçede 5 bin polisin katılımı ile asayiş denetimi yaptı. "Yeditepe Huzur" uygulaması için 200 arama noktası kuruldu. Şüpheli görülen vatandaş ve araçlar durdurularak didik didik arandı. Operasyona havadan da polis helikopteri destek verdi. 

5 BİN POLİS KATILDI
İl genelinde düzenlenen asayiş uygulamasına İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, narkotik, mali, terör, organize, kaçakçılık, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik polislerinin aralarında bulunduğu 5 bin polis katıldı. Polis ekipleri uygulama noktalarında şüpheli gördükleri kişi ve araçları durdurarak Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolü yaptı. Deniz polisi de İstanbul Boğazı ve Marmara Denizi'nde bulunan teknelerde denetim yaptı. Havadan polis helikopteri de operasyona destek verdi. 

SABAHA KADAR DEVAM EDECEK
İstanbul polisi tarafından Beyoğlu İmrahor Caddesi, Beşiktaş Levent, Fatih Balat ve Maltepe'de bir çok polis noktası oluşturuldu. Araç ve şahıslar durduran polisler, araçları didik didik aradı. Bu gece sabaha kadar uygulamanın devam edeceği öğrenildi. 

 

Günün Diğer Haberleri