TBMM toplandı

62. Hükümet Programı'nın okunması için TBMM Genel Kurulu, meclis programı görüşmeleri ile güven oylamasının yapılması için olağanüstü toplanarak mesai yaptı.

DİĞER - 2014-09-01 14:42:50

62. Hükümet Programı'nın okunması için TBMM Genel Kurulu, meclis programı görüşmeleri ile güven oylamasının yapılması için olağanüstü toplanarak mesai yaptı. mesaiye erken başlayan meclis çalışmalarına TBMM Başkanvekili Sadık Yakut'un başkanlığında toplanan Genel Kurul'da ilk olarak, olağanüstü toplantı çağrısı okutuldu.


 

AK Parti olağanüstü kongresinde Genel Başkanlığa seçilen Ahmet Davutoğlu'nun yeni hükümeti kurması ve güven oyu alması için mesaiye başlayan mecliste çalışmalar başladı. güven oylamasının yapılacağı 6 Eylül gününe kadar gündem yoğun bir şekilde devam edecek.


Daha sonra olağanüstü toplantı çağrısına ilişkin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığa vekalet etmesi; Ahmet Davutoğlu'nun Bakanlar Kurulu'nun yeniden kurulması ile görevlendirilmesi ile Ahmet Davutoğlu tarafından teşekkül ettirilen Bakanlar Kurulu'nun onaylandığına dair 3 Cumhurbaşkanlığı tezkeresi Genel Kurul'un bilgisine sunuldu. Genel Kurul'da Bakanlar Kurulu listesi de okundu.

Günün Diğer Haberleri