Denizli'de İnternetten Eşya Satan Üniversite Öğrencisi Genç Kız, Eşyaları Alacağını Söyleyen Kişinin Tecavüzüne Uğradı!

Denizli'de üniversite öğrencisi genç kız, internetten eşyaların satmak istedi. Bir kişi, ona eşyaları alacağını söyleyerek eve çağırdı. Genç kız, bu adamın silah zoru ile tecavüzüne uğradı.

GÜNCEL - 2017-04-28 22:11:11

Denizli'de üniversite öğrencisi genç kız, internetten eşyaların satmak istedi. Bir kişi, ona eşyaları alacağını söyleyerek eve çağırdı. Genç kız, bu adamın silah zoru ile tecavüzüne uğradı. 

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen olayda, üniversite öğrencisi bir genç kız, ikinci el eşya satışı yapılan internet sitesine ilan verdi. Bir kişi kendisi ile iletişime geçerek eşyaları almak istediğini söyledi. Genç kız buna inandı ve görüşmeyi kabul etti. Ancak, bu görüşmenin sonu felaketle bitti. 

KIYAFETLERİ ABLASI İÇİN ALACAĞINI SÖYLEMİŞ
24 yaşındaki Pamukkale Üniversitesi öğrencisi D.B. kullanmadığı bazı kıyafetleri satmak için ikinci el eşya satışı yapılan bir internet sitesi üzerinden ilan verdi. 26 yaşında ve bir fabrikada işçi olan Soner E, genç kadın ile iletişime geçerek, eşyaları ablası için satın alacağını söyledi. Kız da bunu kabul ederek buluştu. Buluşma yerinde Soner E, kıyafetleri alacak ablasının yanına gideceklerini söyledi. Genç kız kabul ederek araca bindi. Ancak, Soner E araçta genç kızı silahla tehdit etti ve ormanlık alana götürdü. Burada kıza tecavüz eden Soner E daha sonra da Dokuzkavaklar Mahallesi'nde B.D’yi araçtan indirdi. 

SİLAHLA BİRLİKTE YAKALANDI
Hemen durumu polise haber veren genç kızın ihbarı üzerine Soner E’nin yakalanması için Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Genç kızın verdiği ifade doğrultusunda iş yeri ve MOBESE kameralarını inceleyen ekipler, olayda kullandığı kurusıkı silahla birlikte zanlıyı yakaladı. Soner E’nin vücudunda tırnak izleri olduğu görülürken, emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme Soner E’nin tutuklanmasına karar verdi. 

 

Günün Diğer Haberleri