Bir Polisin Şehit Olmasına Bir Polisin de Yaralanmasına Neden Olan Rüzgar Çetin “Şu An Mutluyum” Dedi Sosyal Medya Ayağa Kalktı

Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu rüzgar Çetin, geçtiğimiz yıl trafik kazası yapmış, çarptığı polis aracındaki polislerden birinin ölümüne birinin de yaralanmasına neden olmuştu. Şehit polisin ailesinin şikayetini geri alması üzerine tahliye olan Rüzgar Çetin, Nişantaşı’nda kız arkadaşı ile görüntülendi. Gazetecilere “Şuan Mutluyum” diyen Rüzgar Çetin’in bu açıklamaları sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

MAGAZİN - 2017-04-30 13:36:37

Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu rüzgar Çetin, geçtiğimiz yıl trafik kazası yapmış, çarptığı polis aracındaki polislerden birinin ölümüne birinin de yaralanmasına neden olmuştu. Şehit  polisin ailesinin şikayetini geri alması üzerine tahliye olan Rüzgar Çetin, Nişantaşı’nda kız arkadaşı ile görüntülendi. Gazetecilere “Şuan Mutluyum” diyen Rüzgar Çetin’in bu açıklamaları sosyal medyayı ayağa kaldırdı. 

Beşiktaş'ta lüks aracı ile polis aracına çarpan, araçta bulunan iki polisten birinin şehit olmasına, birinin de yaralanmasına neden olan Rüzgar Çetin, ilk kez açıklama yaptı. 

YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI İDDİALARINI YALANLADI
Rüzgar Çetin açıklamasında Yurtdışına çıkış yasağının olduğu iddialarını yalanlarken,  "Yargıtay süreci devam ediyor. Bekliyoruz, inşallah güzel bir sonuç çıkacak. Şu an mutluyum. Hayatımda çok şey değişti. Bir gün bunları uzun uzun konuşuruz" ifadelerini kullandı. 

SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK TEPKİ
Rüzgar Çetin’in bu açıklamalarının basına yansımasının ardından sosyal medya adeta ayağa kalktı. Bir çok sosyal medya kullanıcısı Rüzgar Çetin’in açıklamalarına tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları Rüzgar Çetin’in babası sayesinde cezaevinden çıktığını dile getirirken, “Para, adaletin kararını değiştiriyorsa o ülkede adalet bankadadır... Rüzgar Çetin” şeklinde yorumlar yapıldı. 

 

Günün Diğer Haberleri