Deniz Seki Tahliye Oluyor! İşte Seki’nin Tahliye Olacağı Tarih ve Saat!

Uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanan ünlü sanatçı Deniz Seki özgürlüğüne kavuşuyor. Uzun zamandır ceza evinde olan ve artık tahliye edilmesine sayılı günler kalan güzel sanatçı ne zaman tahliye olacak? İşte Seki’nin tahliye olacağı tarih ve saat.

MAGAZİN - 2017-05-01 18:58:51

Uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanan ünlü sanatçı Deniz Seki özgürlüğüne kavuşuyor. Uzun zamandır cezaevinde olan ve artık tahliye edilmesine sayılı günler kalan güzel sanatçı ne zaman tahliye olacak? İşte Seki’nin tahliye olacağı tarih ve saat.

Ünlü sanatçı Deniz Seki uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanarak cezaevine girmişti. 2 Şubat 2009 yılında tutuklanan sanatçı artık özgürlüğüne kavuşmak için gün sayıyor. Seki tutuklanmış ve ilk duruşmasına kadar hapiste kalmıştı. Duruşması görüldükten sonra tahliye edilen Seki hakkında ikinci kez dava açılmış ve 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Deniz Seki saklandığı dairede 6 Kasım 2014 yılında yakalanarak hapse girdi. Seki, 5 Haziran 2017 Pazartesi günü sabah saat 09.00 tarihinde Bakırköy Cezaevi’nden tahliye olacak.

DENİZ SEKİ KİMDİR

Ünlü sanatçı Deniz Seki, “1 Temmuz 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlkokulu Maçka Süheyla Artem, orta ve lise eğitimimi de yatılı olarak Çamlıca kız Lisesi'nde okudu. Okulunu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu olmaya karar verdi1997 yılında, uzun çalışmalar sonucunda 1. albümü olan "Hiç Kimse Değilim" müzikseverlerle buluştu. Yaşadığı acı ya da tatlı duygu yoğunlukları, söz ve bestecilik kimliğinin ortaya çıkmasını sağladı. Deniz Seki ünlü olmadan bir evlilik yapmıştır. 1989 yılında oyuncak fabrikası sahibi olan Turhan Başaranoğlu ile evlendi üç yıl evli kaldıktan sonra boşandı. Müzisyen Hüsnü Şenlendirici ile birlikte oldu. Deniz Seki 2013 yılında turizmci Faruk Salman ile nişanlandı.
Deniz Seki, 2015 yılının Aralık ayında cezasını çekmekte olduğu Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevinde Atv'de oynamakta olan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır'ın koğuş arkadaşı konuk oyuncu olarak oynadı.”

 

Günün Diğer Haberleri