Igor Tudor “ Soyunma Odasındaki Durumu Bilemezsiniz”

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Bursaspor deplasmanında alınan 5-0’lık galibiyetin ardından basın toplantısında yaptığı konuşmalarda birçok eleştirilerde bulundu. Oyuncularının takım ruhundan memnun olduğunu söyleyen Tudor, ayrıca da gazetede çıkan haberleri eleştirerek, "Başakşehir maçı sonrası değişiklikler oldu. Herkes konuşuyor, dışarıdaki insanlar da kulübün içinde ne olduğunu bilmiyor." dedi.

SPOR - 2017-05-02 14:53:50

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Bursaspor deplasmanında alınan 5-0’lık galibiyetin ardından basın toplantısında yaptığı konuşmalarda birçok eleştirilerde bulundu. Oyuncularının takım ruhundan memnun olduğunu söyleyen Tudor, ayrıca da gazetede çıkan haberleri eleştirerek,  "Başakşehir maçı sonrası değişiklikler oldu. Herkes konuşuyor, dışarıdaki insanlar da kulübün içinde ne olduğunu bilmiyor." dedi. 

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor Bursaspor maçını basın toplantısında değerlendirirken, antremanlarda ki çalışmaların karşılığını da aldıklarını söyledi. Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını da dile getiren Igor Tudor’un açıklamaları şu şekilde:

''Çok mutluyum galibiyetten ötürü. Özellikle oyuncularım için çok mutluyum. Maçtan önce aldığımız diğer sonuçlar için Galatasaray bu değil diye konuşmuştuk. İsteğimizi, hırsımızı sahaya taşıdık. Galatasaray'ın gerçek yüzünü gösterdik.

GEÇEN HAFTA KAZANMALIYDIK

Bugün top bizdeyken odaklandığımız nokta kanatlarımızın çizgiye kadar açılması ve top geldiğinde birebir yakalamamız. Bugün hafta boyunca yaptığımız taktiksel çalışmaları sahada gördüğümüz için de mutluyuz.
Geçen hafta kazanmamız lazımdı ama futbol bu. Bugün de o maçtaki ruhu gösterdik. Önemli olan buydu. Bu ruhu önümüzdeki 5 maça da taşımamız lazım.

SOYUNMA ODASINDAKİ DURUMU BİLEMEZSİNİZ

Başakşehir maçından sonra önemli değişiklikler oldu. Bunlar kulüp içinde kalması gereken konular. Sahada da hissedildi. Herkes futbolu konuşabiliyor. Futbolun içinde hiç olmasalar da, kendilerini inandırarak konuşuyorlar. Dışarıdaki insanlar, kulübün içinde ne olduğunu bilmiyor. Konuşmaya vergi gelene kadar, böyle devam eder.

Göreve geldiğim zaman kolay bir dönem değildi. Dışarıdan takımın içini sadece tahmin edebilirsiniz. Fiziksel durumun nasıl olduğunu bilemezsiniz. Soyunma odasındaki durumu bilemezsiniz. Bin tane detaya girilebilir ama o kadar zamanımız yok.''

Günün Diğer Haberleri