Mehmet Demirkol “Totem Şamanizmde Var. Fikret Orman Totem Yapmasın”

Ntvspor yorumcularından Mehmet Demirkol sabah yayınlanan “Spor Servisi” programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Fenerbahçeli Wan Der Wiel’in hiçbir şeyi ciddiye almadığını belirtirken, en çarpıcı açıklaması ise Fikret Orman için geldi. "Şampiyonluğu Ramazan’da kutlamam" diyen Orman’a “Totem şamanizmde var. Fikret Orman totem yapmasın” dedi. İşte Mehmet Demirkol’un açıklamaları…

SPOR - 2017-05-03 14:05:41

Ntvspor yorumcularından Mehmet Demirkol sabah yayınlanan “Spor Servisi” programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Fenerbahçeli Wan Der Wiel’in hiçbir şeyi ciddiye almadığını belirtirken, en çarpıcı açıklaması ise Fikret Orman için geldi. Şampiyonluğu Ramazan’da kutlamam diyen Orman’a “Totem şamanizmde var. Fikret Orman totem yapmasın” dedi. İşte Mehmet Demirkol’un açıklamaları…

Ntvspor’da yorumculuk yapan Mehmet Demirkol gündemi değerlendirdi. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın oynadı voleybol maçındaki birliktelik pozunu değerlendiren Demirkol,  "O pozda tiyatral bir hava var. O zaman kazanan takım kupayı kaldırırken diğer takım da sevinsin. Olmuyor değil mi sınır oraya kadar" dedi. 
Atletizm de verilen cezalar hakkında da konuşan Demirkol,  "Ne hakla başarıları geri alıyorsun? 1948'de adamın kırdığı rekoru neden elinden alıyorsun? Sen onun rekorunu elinden aldığın zaman onu suçlamış oluyorsun. Bundan yıllar sonra da Bolt'un rekorunu elinden alacaksın o zaman. Olur mu öyle şey?" dedi. 

“TOTEM ŞAMANİZMDE VAR”

Mehmet Demirkol, "Şampiyonluk ramazana denk gelirse kutlama yapmayı düşünmüyorum" diyen Fikret Orman’a "Totem şamanizmde vardır. Fikret Orman, totemi Ramazan'da yapmasın" dedi.

Demirkol Daha sonra ise, "Burak Yılmaz iyi bir Beşiktaşlı. Ama Beşiktaş bu parayı nasıl karşılayacaklar onu bilmiyorum. 2 Aboubakar maaşı alıyor.

Van der Wiel hiçbir şeyi ciddiye almıyor. Adamın kişilik durumu bu. İçeriden yansıyan bütün bilgi bunu gösteriyor.

Beşiktaş'a Türkiye'de ters gelen 2 takım: Fenerbahçe ve Başakşehir. Ama şöyle bir ihtimal var. Beşiktaş, Fenerbahçe'den 1 puan aldığında Başakşehir ile puan farkını artırabilir. Çünkü Başakşehir, Antalyaspor deplasmanında... Beşiktaş'ın avantajı bu olabilir.

Aziz Yıldırım, Bülent Uygun'u isteyebilir. Ama daha çok Aykut Kocaman ismi geçiyor.

Galatasaray gibi demokratik bir kulüpte hakaret içermeyen sözlerden ötürü üyeleri, üyelikten atmaya çalışıyorlar. Galatasaray'ın ayarlarıyla oynamayın.” dedi. 

Günün Diğer Haberleri