Fenerbahçe Lens’in Yerine Onunla Görüşüyor

Fenerbahçe’de transfer hareketliliği başladı. Yeni sezona çok daha iyi bir güçlü kadro kurarak başlamak isteyen sarı lacivertliler her şeyi düşünmüş durumda. Sunderland’dan kiralanan Jeremain Lens’i takımda tutmak isteyen sarı lacivertli ekip, bu transferin zora girmesi durumunda ise Jesus Navas’ı kadroya katmak istiyor. İspanyol futbolcu ile görüşmeler başladı bile. İşte detaylar…

SPOR - 2017-05-04 18:39:15

Fenerbahçe’de transfer hareketliliği başladı. Yeni sezona çok daha iyi bir güçlü kadro kurarak başlamak isteyen sarı lacivertliler her şeyi düşünmüş durumda. Sunderland’dan kiralanan Jeremain Lens’i takımda tutmak isteyen  sarı lacivertli ekip, bu transferin zora girmesi durumunda ise Jesus Navas’ı kadroya katmak istiyor. İspanyol futbolcu ile görüşmeler başladı bile. İşte detaylar…

Fenerbahçe’de transfer hareketliliği erken başladı. Yeni sezona çok daha iyi bir kadro ile giriş yapmayı planlayan sarı lacivertliler transferde FFP kurallarına göre de hareket etmeyi unutmuyor. FFP uygulaması dahilinde transfer çalışmalarını yürüten Fenerbahçe’de yine kiralama formülü ile oyuncu almak da gündemde. Ancak kiralama formülünden önce Fenerbahçe’de bonservisiyle alınmak üzere bir oyuncuyla görüşülüyor. Bu oyuncu da Manchester City forması giyen İspanyol futbolcu Jesus Navas. Sarı lacivertli ekip Jesus Navas’ın Manchester City ile 30 Haziran’da sözleşmesinin bitecek olmasından dolayı bu transfere daha fazla yoğunlaştığı belirtiliyor. 

Sezon başında İngiliz ekibi Sunderland’dan kiralanan Jeremain Lens’i yeniden kiralamak isteyen Fenerbahçe yönetimi bu transferde bir sorun çıkmasına karşın tüm alternatifleri değerlendiriyor. Bu çerçevede de sarı lacivertli ekip Jesus Navas ile görüşmelere başladı. Lens’in kiralanması konusunda çıkacak olan pürüzde sarı lacivertli ekip Jesus Navas’a imza attıracak. 31 yaşındaki İspanyol futbolcu ise tatmin edici bir yıllık ücret karşılığında takıma kazandırılacak. 

AYRILMAK İSTİYOR

Pep Guardiola ile yıldızı barışmayan Jesus Navas yeni sezonda daha fazla oynayacağı bir kulübe gitmek istiyor. Bu sezon Manchester City ile 52 maçta forma şansı bulan Jesus Navas 1 gol atarken 10 da asist yaptı. 

 

Günün Diğer Haberleri