Bakan Davutoğlu, Gümüşhane'de

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Bayburt ziyaretinin ardından ikinci durağı Gümüşhane oldu. Bakan Davutoğlu, Gümüşhane'de vatandaşlarla sohbet etti.

GÜNCEL - 2014-08-19 11:13:46

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gümüşhane'ye gitti. Davutoğlu Köse ve Kelkit ilçelerinde vatandaşlarla sohbet ettikten sonra iki çocuğa satranç takımı hediye etti.

 

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Bayburt'a giden Davutoğlu, bu sabah saatlerinde Gümüşhane'ye hareket etti. Davutoğlu'nu, Gümüşhane il sınırında Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ak Parti Milletvekilleri Feramuz Üstün ve Kemalettin Aydın ile İl Emniyet Müdürü karşıladı. Ardından Köse ilçesine geçen Davutoğlu, ilçe merkezindeki bir çay ocağında oturup vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

 

Davutoğlu ile bir çocuk arasında geçen hoş sohbet kameralara yansıdı. Davutoğlu, 7. sınıf öğrencisi Şule Fatma Uzun ve kardeşi 3. sınıf öğrencisi Meryem Eslem Uzun'a satranç takımı hediye etti. Satranç takımı  hediye ettiği bir çocuğa "Vaktim olsa seninle satranç oynardım" diyince çocuğun, Davutoğlu'na "Yenerdim" diye karşılık vermesi çevredekileri gülümsetti. Bakan Davutoğlu  Meryem Eslem Uzun'u Ankara'da satranç oynamaya davet etti. 

 

Daha sonra Bakan Davutoğlu ve beraberindekiler Kelkit ilçesine bağlı Deredolu beldesine geçti. Davutoğlu, burada kahvaltı yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

 

Kaynak: AA

Günün Diğer Haberleri