Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta Başlayacak? Maçı Hangi Kanal Verecek

Dev derbinin başlamasına artık saatler kaldı. Sportoto Süper Lig’in 30. hafta mücadelesi dev bir derbiye sahne olacak. Beşiktaş Vodafone Arena’da ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Haftayı galibiyetle kapatan ve puan farkını 1’e indiren Medipol Başakşehir ile yeniden puan farkını 4’e çıkarıp şampiyonluk yolunda büyük bir engeli atlatmak isteyen Beşiktaş mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Fenerbahçe’de derbiden galibiyet almak istiyor. Heyecan dolu karşılaşma saat kaçta başlayacak ve hani kanaldan canlı olarak verilecek? İşte detaylar…

SPOR - 2017-05-07 16:18:06

Dev derbinin başlamasına artık saatler kaldı. Sportoto Süper Lig’in 30. hafta mücadelesi dev bir derbiye sahne olacak. Beşiktaş Vodafone Arena’da ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırlayacak.  Haftayı galibiyetle kapatan ve puan farkını 1’e indiren Medipol Başakşehir ile yeniden puan farkını 4’e çıkarıp şampiyonluk yolunda büyük bir engeli atlatmak isteyen Beşiktaş mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Fenerbahçe’de derbiden galibiyet almak istiyor. Heyecan dolu karşılaşma saat kaçta başlayacak ve hani kanaldan canlı olarak verilecek? İşte detaylar…

Sportoto Süper Lig’in 30. haftasında oynanacak olan dev derbinin başlamasına artık saatler kaldı. Taraftarlar heyecanla maçı beklerken maçın saat kaçta oynanacağını ve hangi kanaldan verileceğini merak ediyorlar. Şampiyonluk için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Beşiktaş, Başakşehir’in galibiyetinden sonra maça biraz daha stresli başlayacak. Şampiyonlar Ligi’ne gitmek isteyen Fenerbahçe’de sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Peki bu heyecan verici maç saat kaçta başlıyor?

DEV DERBİ 19.00’DA

Dev derbi öncesinde her iki takımda da önemli eksiklikler bulunuyor. Beşiktaş’ta sarı kart cezalısı Tosic maçta forma giyemeyecekken, sakatlığı süren ve ağrıları geçmeyen Atiba Hutchinson’da Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.   

Fenerbahçe’de ise sarı kart cezalısı Mehmet Topla dev derbide sahada olamayacak. Ayrıca sakatlığı süren Şener Özbayraklı da bu akşamki maçta oynayamayacak. 

Vodafone Arena’da oynanacak olan dv derbi ise saat 19:00’da başlayacak ve beIN Sports’dan naklen yayımlanacak. Maçı ise Fırat Aydınus yönetecek.

 

Günün Diğer Haberleri