WhatsApp Engellenecek Mi? BTK'nın Anketi Ne Anlama Geliyor?

BTK twitter hesabından bir anket paylaştı. Ankette soru ise "WhatsApp olmasaydı hangi uygulamayı kullanırdınız?" oldu. Anketi görenlerin aklına "Wikipedia'dan sonra, şimdi de WhatsApp mı yasaklanacak?" sorusu geldi. Peki, BTK’nın amacı ne? WhatsApp Engellenecek Mi?

TEKNOLOJİ - 2017-05-08 21:28:46

BTK twitter hesabından bir anket paylaştı. Ankette soru ise "WhatsApp olmasaydı hangi uygulamayı kullanırdınız?" oldu. Anketi görenlerin aklına "Wikipedia'dan sonra, şimdi de WhatsApp mı yasaklanacak?" sorusu geldi. Peki, BTK’nın amacı ne?  WhatsApp Engellenecek Mi?

BTK yani Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Twitter hesabından paylaşılan bir anket, kafa karışıklığına neden oldu. En son Wikipedia’nın Türkiye erişimini yasaklayan BTK, bu anket ile Whatsapp’a da erişim yasağı mı geliyor sorularının sorulmasına neden oldu. 

"WHATSAPP KAPATILIRSA HANGİSİNİ KULLANIRSINIZ?"
BTK tarafından yapılan ankette, "WhatsApp olmasaydı hangi uygulamayı kullanırdınız?" sorusu takipçilere yöneltildi. Seçeneklerde ise , "Bip, Viber, WeChat ve Line" uygulamaları yer aldı. 

WHATSAPP TÜRKİYE’DE ENGELLENECEK Mİ?
BTK’nın yaptığı bu anketin ardından Whatsapp Türkiye’de engellenecek mi sorusu da akıllara geldi. Bu şekilde bir anketin durduk yere yapılması BTK’nın takipçilerinin aklında soru işareti bıraktı. Son olarak Wikipedia’nın kapatılması ile gündeme gelen BTK, Whatsapp’ı da mı kapatacak sorusunun yanıtı ilerleyen günlerde belli olacak. 

 

Günün Diğer Haberleri