Kars'ta Dehşet! 2 Yaşındaki Bebeği Beşiğinde Uyurken Sopayla Öldürdü!

Kars’ta korkunç olay. 2 yaşındaki bebek, beşiğinde uyurken bir yakını tarafından sopayla vurularak öldürüldü. Gözaltına alınan zanlı, linç edilmemesi için yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye götürüldü.

GÜNCEL - 2017-05-12 16:25:49

Kars’ta korkunç olay. 2 yaşındaki bebek, beşiğinde uyurken bir yakını tarafından sopayla vurularak öldürüldü. Gözaltına alınan zanlı, linç edilmemesi için yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye götürüldü. 

Kars merkez Alparslan Mahallesinde dün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, 2 yaşındaki Ömer Yasin Y. beşiğinde uyuduğu sırada akrabası olan Z.G. ona sopayla saldırdı. Minik bebek başına aldığı sopa darbelerinin ardından annesi tarafından Kars Harakani Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, küçük bebek bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

POLİSİ GÖRÜNCE KAÇMAYA ÇALIŞTI
Yaşanan olayın ardından Cinayet Masası ekipleri katil zanlısı Z.G.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Operasyon düzenleyen polis ekipleri zanlıyı kendi evinin 15 metre yakınında gördü. Polisi görünce kaçmak isteyen katil zanlısı yakalandı. Hemen gözaltına alınarak emniyete götürülen Z.G., burada yapılan sorgulamanın ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. 

BEBEĞİN BABASINI KIZININ ÖLÜMÜNDEN SORUMLU TUTUYORDU
Bebeğin annesinin olayla ilgili olarak emniyette ifadesi alındı. Anne, Z.G’nin cinayeti kasten işlediğini iddia ederek, “Eşim G.Y.’nin kız kardeşi K.G’nin eşi Z.G.’nin 2 yıl önce trafik kazasında kızı Sultan 11 yaşında öldü. Z. G., bu olaydan sonra kızının ölmediğini, öldürüldüğünü iddia ederek eşimi sorumlu tutmaya başladı. Yaklaşık 1 yıldan bu yana eşimi tehdit etmeye başladı. Olay günü Z.G., sabah saat 08.00 sıralarında evimize yalnız olarak geldi. Birlikte kahvaltı yaptık. Kızının ölümünü kast ederek eşim G.Y.’yi yine “kısasa kısas” diyerek tehdit etti. Eşim ile bir süre konuştuktan sonra birlikte çıkarak gittiler. Daha sonra eşim işleri dolayısıyla Ardahan’a gitti. Evde yalnız kaldım, dış kapıyı kapattım ancak kilitlemedim. Saat 13.00 sıralarında dış kapıya yakın koridorda evin içerisinde Z.G.’yi yalnız olarak gördüm. Üzerime saldırdı. Hiçbir şey söylemeden beni darp etmeye başladı. Panikle kendimi evin dışına attım ve koşarak kaçmaya başladım. Eve geri geldiğimde beşiğinde uyumakta olan oğlum Ömer Yasin’in yerde olduğunu ve başının kanadığını gördüm. Komşulardan yardım isteyerek hastaneye götürdük. Hastanede hayatını kaybetti çocuğum. Bebeğimi kızının ölümünden bizi sorumlu tutan Z.G., öldürdü." dedi. 

 

Günün Diğer Haberleri