Eurovision’da Büyük Skandal! Cemile Şarkı Söylerken Sahneye Fırladı Ve…

Eurovision şarkı yarışması dün akşam Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlendi. Bu yılki Eurovision birincisi bir skandalın gölgesinde kaldı.

MEDYA - 2017-05-14 14:23:18

Eurovision şarkı yarışması dün akşam Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlendi. Bu yılki Eurovision birincisi bir skandalın gölgesinde kaldı. 

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında geçen yılın birincisi Kırım Tatarı kökenli Ukraynalı şarkıcı Cemile sahnede şarkısını söylediği sırada bir kişi sahneye fırlayıp Cemile’nin önüne geçti ve önce pantolonunu ardından da külotunu indirdi. Sahneye fırlayarak taşkınlık yapan kişinin Omuzlarında Avustralya bayrağı vardı. Bir yandan dans eden şahıs, bir yandan da skandala imza attı. 

Geçen yılın birincisi Cemile ise kendisi sahnede şarkı söylerken yaşanan bu skandalı görmezden gelerek şarkısını söylemeye devam etti. Güvenlik görevlilerinin kısa sürede müdahale ettiği şahıs hemen uzaklaştırıldı. 

Geçtiğimiz yıl düzenlenen yarışması “1944” adlı şarkısı ile 534 puanla kazanan Cemile, büyükannesi üzerinden Kırım Tatarlarının yaşadığı trajediyi bu şarkıda anlatıyordu. Şarkının nakaratının Türkçesi,  “Yaşlığıma toyalmadım, Men bu yerde yaşalmadım, vatanıma toyalmadim”  olarak çevriliyor. 

Eurovision şarkı yarışmasının 2017 finalinde ise 758 puan alan Portekizli Salvador Sobral birinci oldu. İkinci isim ise 615 puanla Bulgar şarkıcı Kristian Kostov olurken, Moldova temsilcisi Sunstroke Project grubu 374 puanla üçüncü sırada yer aldı. 

 

Günün Diğer Haberleri