Öz çekim soruşturması

Geçtiğimiz günlerde Boğaz Köprüsünde intihar etmek için korkuluklara çıkan bir vatandaşın önünde öz çekim yapan polis kendini savundu.

GÜNCEL - 2014-09-04 15:40:13

Geçtiğimiz günlerde Boğaz Köprüsünde intihar etmek için korkuluklara çıkan bir vatandaşın önünde öz çekim yapan polis kendini savundu.

 

 

 

 

 

 

Sabah saatlerinde intihar etmek için Boğaz Köprüsüne çıkan Sadretti Şaşkın’ı ikna etmek için gelen polis memurlarından bir tanesinin intihar edecek kişiyi görünecek şekilde kendisiyle birlikte öz çekim yapmış ve tepkileri üzerine çekmişti. B.Y. aldı bir kişinin Twitter'dan paylaştığı fotoğraf üzerine, söz konusu polis hakkında görevi ihmal suçlamasıyla soruşturma başlatılmıştı.


Al Jazeera Türkiye'den Murat Eğilmez'in haberine göre, kimliği açıklanmayan polis memuru, üstlerine verdiği sözlü savunmada ‘öz çekim’  iddialarının doğru olmadığını belirtti. Polis, internet üzerinden mesajlaşma servisi sağlayan bir sosyal alan uygulamasında, Şahin olarak bilinen motorize ekipleriyle irtibat halinde olduğunu savundu..


O olay sırasında da, bu alanda üstlerine durumu anlatabilmek için görüntü çektiğini aktardı. Polis memuru, görevi başındayken başka türlü bir tavır almasının da alakası olamayacağını, bir intihar vakasının öz çekimle konu olmasının da akla getirilmeyeceğini ekledi.


Fakat polis memuru, görüntüyü alırken kamerayı kendisini görecek biçimde ayarlamasına ilişkin bir açıklama vermedi. Soruşturmada polis memuru, müfettişlere de ifade vererek sonucu bekleyecek.


Günün Diğer Haberleri