Tunceli'de Dev Operasyon! 4 İlçede 31 Ayrı Yer Özel Güvenlik Bölgesi İlan Edildi!

Tunceli’de güvenlik güçleri dev operasyona başladı. Tunceli’de 4 ilçede 31 ayrı yerin özel güvenlik bölgesi ilan edildi.

GÜNCEL - 2017-05-16 13:34:28

Tunceli’de güvenlik güçleri dev operasyona başladı. Tunceli’de 4 ilçede 31 ayrı yerin özel güvenlik bölgesi ilan edildi. 

Tunceli Valiliği bir açıklama yaparak, 16 Mayıs ile 30 Mayıs arasında yürütülen terörle mücadele operasyonları kapsamında Tunceli merkez, Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçe sınırları içinde 31 ayrı bölgenin nedeniyle halkın can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini belirtti. 

ÖZEL GÜVENLİK BÖLGESİNE GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAK 
Valilik, özel güvenlik bölgesine mülki amir izni olmadan girişlerin yasak olduğunu belirtti. Belirtilen ilçelerde ve bölgelerde yapılanan teröristlerin bulunması ve etkisiz hale getirilmesi için de güvenlik güçleri operasyonlarına başladı. 

ÖZEL GÜVENLİK BÖLGESİ İLAN EDİLEN YERLERİN LİSTESİ 
Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamanın devamında, özel güvenlik bölgesi ilan edilen yerler şu şekilde belirtildi; Tunceli merkezde Bali, Kurutlu Deresi, Gözlek-Sepertek, Kutu Deresi, Ahpanos-Salderesi, Laç Deresi, Ovacık ilçesinde, Eroğlu Mahallesi, Mercan Dağları, Kıran Deresi, Kınıkan Tepe, Golanyaylası, Eğerci Mahallesi, Dülbektaşı,Karaoğlan Dağı Yarpuzlu Mahallesi, Alisırtı geçidi, Dalav Yaylası, Karagöl Yaylası, Kurugöl Yaylası, Bastır Yaylası, Kurt Yaylası, Çeşme Yaylası, Yel Yaylası Ganikastik, Çığırlı Yaylası, Karadere, Nazımiye ilçesinde Tavuklu, Doğantaş Dokuzkaya, Pülümür ilçesinde Yoncalık Yaylası, Sarıgül Yaylası ve Hozat ilçesinde ise Kinzir Ormanları. 

 

Günün Diğer Haberleri