Survivor 2017 17 Mayıs Ödül Oyunu Canlı Anlatım! Survivor 2017 17 Mayıs Ödülü Kim Kazandı?

Survivor 2017 17 Mayıs Ödül Oyunu biraz sonra başlayacak. Ödül oyunu iki takım için de önemli. Gönüllüler takımı, dün akşam yapılan ada konseyinde gergin dakikalar yaşadı. Berna, Anıl, Volkan, Elif ve Anıl arasından en az oyu alan yarışmacı Anıl, adaya veda etti. Peki, Anıl’ın vedasının ardından Gönüllüler takımında neler yaşandı? Survivor 2017 17 Mayıs Ödül Oyununu kim kazandı?

MEDYA - 2017-05-17 23:42:52

Survivor 2017 17 Mayıs Ödül Oyunu biraz sonra başlayacak. Ödül oyunu iki takım için de önemli. Gönüllüler takımı, dün akşam yapılan ada konseyinde gergin dakikalar yaşadı. Berna, Anıl, Volkan, Elif ve Anıl arasından en az oyu alan yarışmacı Anıl,  adaya veda etti. Peki, Anıl’ın vedasının ardından Gönüllüler takımında neler yaşandı? Survivor 2017 17 Mayıs Ödül Oyununu kim kazandı?

Survivor 2017 17 Mayıs Ödül Oyunu canlı anlatım ile biraz sonra sitemizde olacak. Dün akşam yapılan elemenin ardından gönüllüler takımında gerginlikler devam ediyor. Berna, bundan sonra herkesin maskesinin düşeceğini ve gerçek yüzünün ortaya çıkacağını iddia ediyor. Volkan’ın takımdan ayrı devam etmesi gönüllüleri nasıl etkileyecek. Ünlüler takımı, son iki oyunu kaybettikten sonra yeniden kazanmaya başlayacak mı? Survivor 2017 17 Mayıs Ödülü Kim Kazandı?

SURVİVOR 2017 17 MAYIS ÖDÜL OYUNU CANLI ANLATIM
Survivor 2017 17 Mayıs Ödül oyunu biraz sonra başlayacak. Ödül oyununu buradan size canlı olarak aktaracağız. 

Ödül oyununun ilk mücadelesinde Furkan ve Volkan karşı karşıya. Furkan önde geldi ama atışlarda bir türlü başarılı olamadı, sayı Volkan’ın. Ünlüler 0 Gönüllüler 1.

İkinci oyunda Sema ve Elif karşı karşıya. Sema önde gelmesinin avantajını kullanamadı. Ünlüler 0 Gönüllüler 2.

Şimdi Adem ve Gökhan karşı karşıya. Adem Furkan’la birlikte denize düşünce kazanan Gökhan oldu. Ünlüler 0 Gönüllüler 3.

Sabriye ve Berna mücadelesinde. Sabriye çok az farkla geride gelmesine rağmen atışlarda 3’te 2 yaptı ve ünlülerin ilk sayısını getirdi. Ünlüler 1 gönüllüler 3.

Şimdi Ogeday ve İlhan Mansız karşı karşıya. Parkur başa baş geçti ama Ogeday atışlarda kazandı. Ünlüler 1 Gönüllüler 4. 

İlk turun kazananı 6 – 2 gönüllüler oldu. 

2. TUR 
İkinci turun ilk mücadelesinde Serhat Akın ve Volkan karşı karşıya. Serhat Akın kazandı, ikinci turda ünlüler 1 – 0 öne geçti. 

İkinci mücadelede Sema Berna’ya karşı. Sema kazandı ve ünlüler 2 – 0 öne geçti. 

Adem ve Ogeday mücadelesinde Adem yine suya düştü. Ogeday kazandı. Ünlüler 2 gönüllüler 1.

Sabriye ve Elif mücadelesi. Sabriye geriden gelmesine rağmen Sabriye sayıyı kazandı. Ünlüler 3 gönüllüler 1.

İlhan Mansız ve Volkan karşı karşıya. Bu defa Volkan suya düştü ve İlhan Mansız çok avantajlı bir şekilde bitişe geldi. Sayıyı İlhan Mansız kazandı. Ünlüler 4 gönüllüler 1. 

İkinci turu 6-4 ünlüler kazandı. Şimdi final turu oynanacak. 

FİNAL TURU 

Final turunda iki takımda 2'şer sayı aldı ve oyun bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında kazanan ise Gönüllüler oldu. Gönüllüler bu oyunu da kazanarak SPA keyfini yaşadı. 

 

Günün Diğer Haberleri