Whatsapp Yine Mi Çöktü? BTK'dan Son Dakika Açıklaması!

WhatsApp 3 Mayıs tarihinde çökmüş ve sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Bugün akşam saatlerinde de WhatsApp kullanıcıları sosyal medya üzerinden uygulamaya erişim sağlayamadıklarını yazdı. Dün de sosyal medya devi Instagram çökmüş, kullanıcılar merakla neler olduğunu aramaya başlamıştı. WhatsApp’ın çökmesi hakkında BTK’dan bir açıklama geldi.

TEKNOLOJİ - 2017-05-17 21:01:35

WhatsApp 3 Mayıs tarihinde çökmüş ve sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Bugün akşam saatlerinde de WhatsApp  kullanıcıları sosyal medya üzerinden uygulamaya erişim sağlayamadıklarını yazdı. Dün de sosyal medya devi Instagram çökmüş, kullanıcılar merakla neler olduğunu aramaya başlamıştı. WhatsApp’ın çökmesi hakkında BTK’dan bir açıklama geldi. 

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan uygulama WhatsApp, daha 1 ay geçmeden bu akşam saatlerinde yeniden çöktü. Sosyal medya üzerinden kullanıcılar yaşanan sorunu dile getirdi. WhatsApp’tan konu hakkında henüz bir açıklama gelmezken, konu hakkında BTK açıklama yaptı. 

3 MAYIS’TA DA ÇÖKMÜŞTÜ
Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 3 Mayıs tarihinde dünya genelinde çökmüş, kullanıcılar Twitter’den uygulamada sorun olduğunu dile getirmişti. Instagram’da da dün benzer bir sorunun yaşanması kullanıcıları tedirgin etti. 

BTK BAŞKANI SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI
WhatsApp’ta yaşanan sorunun sosyal medya üzerinden dile getirilmesinin ardından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan, kişisel Twitter hesabından bir açıklama yaparak, Kesintinin global ölçekte olduğunu ve konunun USOM tarafından takip edildiğini belirtti. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan, açıklamasının devamında sorunun yerli operatörlerden kaynaklanmadığını da belirtti. 

WHATSAPP DÜZELDİ Mİ?
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan, kısa süre sonra sosyal medya hesabından yeni bir açıklama daha yaparak WhatsApp’ta yaşanan sorunun sona erdiğini ve uygulamanın normale döndüğünü belirtti. 
İşte BTK Başkanı'nın Tweetleri:

Günün Diğer Haberleri