Manisa'da Evli Kızını Başka Bir Erkekle Uygunsuz Yakalayan Baba Dehşet Saçtı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kendi evinde, evli kızı ve bir akrabalarını uygunsuz yakalayan baba, akrabaları olan genci bıçaklayarak öldürdü, kızını d 4 kurşunla yaraladı.

GÜNCEL - 2017-05-18 20:02:26

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kendi evinde, evli kızı ve bir akrabalarını uygunsuz yakalayan baba, akrabaları olan genci bıçaklayarak öldürdü, kızını d 4 kurşunla yaraladı. 

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Yunus G. isimli baba 1 çocuk annesi evli kızı E.K ile uzaktan kuzeni olan evli ve 2 çocuk babası, İsmail Uğur G.’yi kendi evinde uygunsuz halde yakalayınca çılgına döndü. Baba Yunus G, kızını 4 kurşunla yaralarken, İsmail Uğur G.’yi ise çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. 

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde bulunan Türkmen Mahallesi'nde dün gece saat 23.30 sularında meydana gelen olayda, 42 yaşındaki Yunus G., 22 yaşındaki evli ve 1 çocuk annesi kızı E.K. ile evli ve çocuklu akrabası 29 yaşındaki İsmail Uğur G.’yi kendi evinde uygunsuz halde yakaladı. Uğur G.’nin kedisine açtığı ateşten kurtulan Yunus G. mutfaktan aldığı bıçakla çeşitli yerlerinden bıçakladığı Uğur G.’yi öldürdü. Öfkesi dinmeyen baba, Uğur G.’nin kendisine ateş ettiği ruhsatsız silahı alarak kızına ateş etti. 

KIZI AĞIR YARALI
Olaydan sonra kendisi jandarmayı arayan Yunus G. gözaltına alındı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Uğur G.’nin öldüğünü belirledi. Ağır yaralı olan E.K. ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma olayda kullanılan bıçağa ve ruhsatsız silaha el koydu. E.K.’nın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

 

Günün Diğer Haberleri